KotiReseptitGrimmaus tuskasta: Älä uskalla syödä näitä vaarallisia vihanneksia - kasvavat joka sängyssä

Grimmaus tuskasta: Älä uskalla syödä näitä vaarallisia vihanneksia – kasvavat joka sängyssä

Vastapoimitut vihreät voivat olla vaarallisia, jos ne nautitaan pesemättöminä.Terapeutti ja ravitsemusterapeutti Margarita Koroleva kertoi, mihin tapa syödä ’likaisia’ tuotteita voi johtaa.

Asiantuntijan mukaan pesemättömät vihannekset voivat aiheuttaa myrkytyksen lisäksi myös erilaisten loisten aiheuttaman infektion.On tärkeää ymmärtää, että omasta puutarhasta peräisin olevan tuotteen ’luonnollisuus’ ei aina tarkoita, että se on turvallista.

’Lannoitteet tai vihannesten hoitoon tarkoitetut aineet tuholaisilta voivat olla terveydellemme vaarallisia.Ihminen saattaa unohtaa, että hän on koskaan muokkaillut penkkiä.Sitten syö vihanneksia pesemättä niitä ja saa myrkytyksen’, Koroleva selitti Moskva24:n kanssa käydyssä keskustelussa.

Hän lisäsi, että pesemättömät vihannekset sisältävät usein loisten toukkia.Tällaisen ruoan nauttiminen aiheuttaa riskin helmintitartunnasta, jota kutsutaan usein matoiksi.

Aikaisemmin löydettiin supervitamiini, joka parantaa gastriitin ja mahahaavat.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Onko todella niin vaarallista syödä vihanneksia pesemättöminä? Mitä ovat nämä loiset ja miten ne voivat vaikuttaa terveyteen?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten