KotiKotitalouden niksitEpätavallisen hyödyllisiä tapoja käyttää pyykkinappulaa: 9 välttämätöntä tilannetta kotiin ja keittiöön

Epätavallisen hyödyllisiä tapoja käyttää pyykkinappulaa: 9 välttämätöntä tilannetta kotiin ja keittiöön

Pyykkipojat ovat uskomattoman yksinkertaisia ​​ja edullisia esineitä, joita käytetään yleensä yksinomaan kotitalouksien tarpeisiin. Kuitenkin nerouden ja kekseliäisyyden avulla niitä löytyy monista muista, hyvin epätavallisista sovelluksista. 

 

 

Nämä pienet puiset klipsit voivat olla erinomaisia ​​apulaisia ​​erilaisten kotitehtävien ratkaisemisessa. Tässä postauksessa puhumme 9 luovasta elämänhakkerista tavallisilla pyykkipoikailla.

Luo ensin miniruukku kiinnittämällä pyykkipuikkoja purkin kehän ympärille ja täyttämällä se mullalla – loistava ratkaisu pienille sisäkasveille.

Toiseksi, kiinnitä verhot pyykkinappien avulla, jos haluat nukkua pidempään aamulla päästämättä sisään kirkasta valoa.

Kolmanneksi, muuta metalligrilli tyylikkääksi valokuvanäytöksi kiinnittämällä siihen valokuvat pyykkipuikoilla.

Neljänneksi pitääksesi keksi- tai perunapakkaukset tuoreina pitkään , yksinkertaisesti kierrä ne ja kiinnitä ne pyykkipoikalla.

 

Viidenneksi, käytä pyykkipoikaa naulojen pidikkeenä vasaraamisen aikana – tämä suojaa sormesi loukkaantumiselta.

Kuudenneksi, tee alkuperäiset koukut pyyhkeille ja esiliinoille liimaamalla pyykkipuita suoraan seinään.

 

Seitsemänneksi, luo tyylikkäitä magneetteja ja muistilappuja jääkaappiisi liimaamalla magneettinauhat pyykkinappiin.

 

Kahdeksanneksi voit rakentaa muutamasta pyykkinastasta yksinkertaisen ja kompaktin kuulokekotelon , joka estää johtoja sotkeutumasta.

 

Yhdeksänneksi liimaa pyykkinastat yhteen ympyrän muotoon – ja hanki ergonominen jalusta kuumille keittiövälineille .

 

Kuten näet, tavallisten pyykkipoikien käyttömahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Niiden avulla voit keksiä monia alkuperäisiä ja hyödyllisiä taloustavaroita säästäen rahaa ja aikaa. Tutustu näihin yksinkertaisiin esineisiin uudella tavalla, ja niistä on varmasti hyötyä jokapäiväisessä elämässäsi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten