KotiReseptitEi sokeria: hillosta tulee maukkaampaa ja miljoona kertaa terveellisempää - tärkeä ainesosa...

Ei sokeria: hillosta tulee maukkaampaa ja miljoona kertaa terveellisempää – tärkeä ainesosa paljastui

Biokemisti, ravitsemusterapeutti, parafarmaseutti, tieteellisten julkaisujen kirjoittaja ja terveellisten elämäntapojen alan yhdistysten jäsen Daria Khrabrova keskustelussa portaalin kanssa ’Ja nyt kiinnitä huomiota!’ kertoi, miten vähentää sokerin määrää hillossa marjoista ja hedelmistä, jotta se olisi hyödyllisempi.

Asiantuntija suositteli sokerinkorvikkeiden käyttöä tavallisen valkoisen sokerin sijaan.

’Turvallisin ja parhaiten saatavilla oleva makeutusaine on nykyään erytritoli eli erytritoli (melonisokeri, lisäaine E968).Sillä on useita etuja: se ei metaboloidu, se ei vaikuta verensokeriin eikä insuliiniin.Se on noin 60 prosenttia makeampaa kuin valkoinen sokeri, joten sitä tarvitaan vähintään puolet vähemmän, jotta saavutetaan ruoanlaitossa totuttu makutaso.Säilöntäominaisuudet säilyvät, eikä marjojen maku vääristy’, Khrabrova sanoo.

Samalla hän muistutti, että kaikki sokeri vaikuttaa tavalla tai toisella elimistön järjestelmien tasapainoon, joten sitä ei pidä käyttää väärin.

Aiemmin paljastettiin ainutlaatuinen omenahillon resepti.Sen valmistamiseen menee vain 25 minuuttia, eikä sitä tarvitse keittää.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Asiantuntija suosittelee sokerinkorvikkeiden käyttöä tavallisen valkoisen sokerin sijaan. Itse käytän erytritolia makeutusaineena ja olen huomannut sen aivan loistavaksi vaihtoehdoksi! Ei vaikutusta verensokeriin eikä insuliiniin, ja makeutusteho on mahtava.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten