KotiSuunnittelu ja sisustusAloita kodin järjestäminen omista kengistäsi käsin!

Aloita kodin järjestäminen omista kengistäsi käsin!

Rakastatko kenkiä? Erinomaista! Nyt on aika järjestää ne tyylikkäästi. Opi, miten se onnistuu nyt!

Ensimmäinen askel ennen niiden varastointia

Varmista, että kengät ovat puhtaat ja täysin kuivat ennen niiden varastointia. Poista mahdollinen lika puhdistamalla ne paikan päällä tai, jos ne ovat konepestäviä, anna niiden kuivua ulkona ilmakuivana homeen välttämiseksi.

Jaa ne eri luokkiin: Lajittele kenkäsi ryhmiin, esimerkiksi muodollisiin, urheilullisiin, sandaaleihin jne. Poista tavarat, joita et enää käytä tai jotka ovat vaurioituneet. Tämä vaihe on strateginen, sillä se auttaa sinua järjestämään säilytystilasi paremmin.

Suosi suljettua kenkälaatikkoa: Kengät eivät näy parhaiten, kun astumme sisään tai poistumme talosta. Suljettu, tyylikäs kenkälaatikko on ihanteellinen, jotta tilasi estetiikka säilyy ja kenkiin pääsee suoraan käsiksi.

Aseta ne esille pusseissa: Jos konsolin alla ei ole tilaa kenkätelineelle, voit sijoittaa alle koreja käyttämillesi tossuille ja kengille. On kuitenkin tärkeää välttää laittamasta niitä niihin huolimattomasti, sillä silloin ne likaantuvat ja likaantuvat. Laita ne ensin suojukseen ja sitten koriin.

Käytä telineitä tai telineitä: Investoi kenkätelineeseen tai -hyllyihin, jos sinulla on tilaa pitääksesi kengät järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Vuoraa syvennys hyllyillä ja peitä se verholla: Jos talosi nurkassa on seinässä syvennys, jota et ole vielä käyttänyt, voit sijoittaa siihen hyllyjä kenkälaatikoiden järjestelemiseksi ja piilottaa ne kauniin verhon taakse. Näin olet säästänyt paljon säilytystilaa luomalla kotiisi piilotetun vaatekaapin.

Suosi kenkälaatikoita, jotka ovat läpinäkyviä: Läpinäkyvät muovilaatikot ovat suosittu tapa säilyttää kenkiä. Ne tarjoavat suojaa samalla, kun sisältöön pääsee käsiksi. Lisämukavuuden lisäämiseksi voit myös laittaa kuhunkin laatikkoon etiketin, jotta tiedät, mikä pari on sisällä heti, kun luet sen.

Säilytä kengät viileässä ja kuivassa paikassa: Etsi viileä, kuiva ja hyvin tuuletettu säilytystila, jotta kengät ovat suojassa kosteudelta tai liian korkeilta lämpötiloilta. Esimerkiksi vintti on huono idea. Suosi mieluummin varastohuonetta tai jotain muuta talon nurkkaa.

Vältä niiden pinoamista: Kengät voivat epämuodostua tai vahingoittua, jos niitä ei laiteta laatikoihin tai laatikoihin. Jos sinulla on kuitenkin vain suuri laatikko säilytykseen, voit laittaa jokaisen kerroksen väliin palan tukevaa pahvia väliseinän luomiseksi.

Varmista, ettei auringonvalo vaikuta siihen: Kenkäsi voivat haalistua, jos ne altistuvat suoralle auringonvalolle pitkään. Suojaa niitä pitämällä ne kaukana ikkunoista tai käyttämällä verhoja.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten