KotiPuhdistusvinkitÄlä kiirehdi heittämään pois pussiklipsiä: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä kiirehdi heittämään pois pussiklipsiä: 8 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Leipäpakkauksen muovipidikkeet heitetään yleensä pois yhden käyttökerran jälkeen. Ne voivat kuitenkin olla erittäin hyödyllisiä ja löytää käyttöä jokapäiväisessä elämässä.

Kuten näet, tavallisia muovisia leipäklipsiä voidaan käyttää moniin kotitaloustarkoituksiin.

Nämä pienet esineet voivat helpottaa elämääsi paljon ja auttaa ratkaisemaan joitain ongelmia kotona.

Älä heitä klipsiä roskiin, sillä ne voivat silti palvella sinua hyvin!

 

 

 Nämä pienet esineet voivat ratkaista monia ongelmia. Niiden avulla voit yksinkertaistaa kodin siivousta, säästää rahaa ja aikaa. Katsotaanpa 8 tapaa käyttää muovisia leipäklipsiä uudelleen.

 

Ensinnäkin klipsit voivat olla erinomainen kukkakiinnitys , jos kasvi tarvitsee tukea. 

 

Toiseksi, puristimien ja rakennusnitojan avulla voit rakentaa kätevän järjestäjän pienten työkalujen säilyttämiseen autotallissa tai maalaistalossa. Kiinnitä puristimet vaakasuoraan nitojalla seinään kiinnitettävään palkkiin niin, että sivuilla olevat päät voivat taipua. Niiden väliin tulee tila, johon voit asettaa yksittäisiä työvälineitä.

 

Kolmanneksi, jos papukaija avaa jatkuvasti häkin ovea , se voidaan sulkea turvallisesti muoviklipsillä. Riittää, kun kiedotaan se häkin rungon kahden ohuen osan ympärille.

 

Neljänneksi leikkeet voivat olla erinomainen vaihtoehto kaupasta ostetuille laskutikkuille matematiikan opettamisessa. Tämä vaihto voi olla varsin kätevä!

 

Viidenneksi, heidän avullaan on kätevää merkitä ja estää sähköjohtojen ja johtojen sotkeutuminen . Näin järjestys varmistetaan!

 

Kuudenneksi, tätä pidikettä voidaan käyttää nauhan pään merkitsemiseen – kiinnitä se vain kärkeen. 

 

Seitsemänneksi, pidikkeet soveltuvat sähköjohtojen merkitsemiseen pistorasiassa laitteiden nimillä – kääri vain johdot pidikkeisiin ja laita niihin vastaavat nimet.

 

Kahdeksanneksi, heidän avullaan on kätevää kiinnittää antennikaapelit jalkalistaa pitkin – kiinnitä vain puristin lankun ylä- ja alaosaan. 

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten