KotiMielenkiintoinenÄlä heitä ylijäänyttä tapettia pois: 9 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja...

Älä heitä ylijäänyttä tapettia pois: 9 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja maalla

Älä kiirehdi heittämään pois tapetin jäänteitä remontin jälkeen – ne voivat löytää uuden elämän ja niistä voi tulla erinomainen koristemateriaali ainutlaatuisten sisustusesineiden luomiseen. Erilaisten värien, tekstuurin ja kuvioiden ansiosta tapettijäte avaa loputtomasti mahdollisuuksia luovan potentiaalin toteuttamiseen. 

 

Anna etusija ympäristöystävälliselle sisustukselle ja käytä mielikuvitustasi – ei ole ollenkaan tarpeen kuluttaa paljon rahaa sisustuksen päivittämiseen, kun taustakuvan jäämiä on.
Nämä edulliset materiaalit auttavat luomaan ainutlaatuisen tunnelman jokaiseen asuin- tai työtilaan ja heijastavat ainutlaatuista tyyliäsi.

 

Tuomme tietoosi 9 alkuperäistä ideaa, jotka auttavat sinua muuttamaan tarpeettomat kappaleet todellisiksi taideesineiksi.

 

Ensinnäkin , muuta tavalliset lipastot ja kaapit laatikoilla peittämällä niiden sisäpinnat tapetin jäännöksillä. Luo upeita yhdistelmiä eri kuvioista ja väreistä tilkkutyyliin – siitä tulee erittäin tyylikäs ja luova.

 

Toiseksi , anna uusi elämä vanhoille maljakoille, laatikoille, purkeille ja kukkaruukuille koristelemalla ne ylijääneillä tapetilla. Peitä esineet valitulla materiaalilla ja luo ainutlaatuinen design-design. Etnisen tai itämaisen tyylin tulosteet näyttävät erityisen vaikuttavilta.

 

Kolmanneksi tapetin jäännökset voivat muuttaa jopa tavallisimman ja mitättömän oven. Peitä ovipaneelit tai keittiön julkisivut niillä käyttämällä materiaaleja, jotka jäljittelevät erilaisia ​​​​kuvioita – puuta, betonia, kiviä. Tulos ei jätä sinua välinpitämättömäksi!

 

Neljänneksi , päivitä vanhat lamput ja lamput koristelemalla ne tapettijätteillä. Valitse oikea materiaali – ja tylsä ​​valaisin kimaltelee uusilla väreillä ja yllättää vieraat kirkkaalla, epätavallisella muotoilullaan.

 

Viidenneksi , luo todella ainutlaatuinen galleria tapetin palasista asettamalla ne kehyksiin kuten maalauksia. Yhdistä eri formaatteja, kuvioita ja sävyjä – tällaisesta koostumuksesta tulee kirkas aksentti missä tahansa sisustuksessa.  

 

Kuudenneksi , tiheistä tapeteista voit rakentaa mukavia verhoja, esimerkiksi roomalaisia ​​verhoja. Tästä sisustuksesta tulee kirkas aksentti sisätiloissa ja se luo ainutlaatuisen mukavuuden ilmapiirin.

 

Seitsemänneksi tapettipalat auttavat luomaan näyttäviä vääriä paneeleja, jotka koristavat huoneen seiniä. Tee tämä kiinnittämällä fragmentti seinään ja kehystämällä se listoilla – nopeasti ja alkuperäisesti!

 

Kahdeksanneksi , älä unohda portaiden nousuja. Peitä ne vinyylillä tai kuitukangastapetilla – tämä pinnoite kestää pitkään ja suojaa puuta vaurioilta. 

 

Yhdeksäs , käytä ylijääneitä tapetteja luodaksesi kauniita maljakoita, koreja tai tarjottimia kuivatuille kukille. Tällaiset käsintehdyt tuotteet koristavat mitä tahansa sisustusta ja korostavat moitteetonta makuasi.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten