KotiPuhdistusvinkitÄlä heitä wc-paperirullia pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona

Älä heitä wc-paperirullia pois: 6 tapaa käyttää niitä kotona

Kun wc-paperi loppuu, monet heittävät tyhjän rullan roskiin. Mutta käy ilmi, että tätä asiaa voidaan käyttää hyödyllisesti myös kotona! Kerromme 6 tapaa käyttää wc-paperirullia.

 

 

Ensinnäkin holkki sopii erinomaisesti keittiövälineiden – lastat, kauhat, raastimet – säilytykseen. Hiha voidaan sijoittaa keittiön tiskille, siihen on kätevä laittaa keittiövälineet.

 

Toiseksi, voit säilyttää lyijykyniä, kyniä, saksia ja muita toimistotarvikkeita hihassa. Tämä on siisti ja kätevä teline työpöydällesi.

 

Kolmanneksi hihaa voidaan käyttää kuumana jalustana pöydällä . Se suojaa pöydän pintaa roiskuvalta nesteeltä tai korkeilta lämpötiloilta.

 

Neljänneksi suojus on kätevä laturien ja laitteiden johtojen säilyttämiseen. Näin ne eivät sotkeudu ja hajoa ympäri taloa.

 

Viidenneksi, holkkia voidaan käyttää siveltimien , liiman ja muiden pienten taidetarvikkeiden säilyttämiseen.

 

Kuudenneksi, hihassa voit kerätä pienikokoisia roskat ympäri taloa – karkkikääreitä, kuitteja, romuja ja laittaa ne pois, kunnes ne heitetään pois.

 

Kuten näette, wc-paperirulla on hyödyllinen asia, jota ei kannata heittää pois, mutta se voidaan käyttää hyväksi!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten