KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhoja lakanoita pois: 8 hyödyllistä käyttöä kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhoja lakanoita pois: 8 hyödyllistä käyttöä kotona ja keittiössä

Jokaisella kotiäidillä on ajoittain vanhat vuodevaatteet, jotka on sääli heittää pois. Tarjoamme 8 lifehackia sen uudelleenkäyttöä varten tarpeettomien asioiden käyttöiän pidentämiseksi ja rahan säästämiseksi. 

 

 

Tästä artikkelista löydät vinkkejä hyödyllisten ja kauniiden sisustuselementtien ja tekstiilien luomiseen kotiisi. Kuvattujen ideoiden soveltaminen ei vaadi sinulta erityisiä taitoja, vain luomishalua ja mielikuvitusta. Kun olet lukenut tämän materiaalin, katsot uudella tavalla vanhoja lakanoita ja päätät antaa niille toisen elämän!

 

Ensinnäkin käytännöllinen ratkaisu olisi ommella erilaisia  ​​kangaskeittiötuotteita jäteliinavaatteista  – pyyhkeet, patapidikkeet, lautasliinat. Tämä ei vaadi erityisiä taitoja.

 

Toiseksi, vanhoista lakanoista valmistetut ripustusjärjestäjät ovat erinomainen ratkaisu pienten tavaroiden säilyttämiseen kaapeissa ja kylpyhuoneissa.

 

Kolmanneksi, liinavaatteiden avulla voit koristella ja päivittää vanhoja pahvilaatikoita ja muuttaa niistä eksklusiivisia säilytystiloja.

 

Neljänneksi koristeelliset tyynyliinat koristavat sisustuksen. Ne voidaan koristella applikaatioilla , maalauksilla ja hapsuilla.

 

Viidenneksi, voit kutoa maton pitkistä kankaanpalasta, jotka on leikattu lakanoista ja pussilakanoista. Tämä matto on kirkas sisustus melkein missä tahansa huoneessa.

 

Kuudenneksi, ylijääneistä pyykistä valmistetut tekstiilikorit auttavat kodin siistimisessä ja säästävät tilaa.

 

Seitsemänneksi voit ommella alkuperäisen  tilkkutyylisen päiväpeitteen vanhoista lakanoista ja pussilakanoista . Tällaiset tuotteet sopivat täydellisesti eri tyylien sisustukseen.

 

Kahdeksanneksi vanhoista tyynyliinoista ja lakanoista voidaan valmistaa pehmeät tyynyt tuoliin ja nojatuoleihin . Voit täyttää sen pehmusteella polyesteriä, vaahtokumia tai holofiberiä. Tällaiset käsityöt luovat lisämukavuutta ja viihtyisyyttä.

 

Kuten näette, ensi silmäyksellä tarpeettomia asioita voidaan haluttaessa muuttaa hyödyllisiksi ja alkuperäisiksi sisustuselementeiksi. Näytä mielikuvituksesi, niin kaikki kangaspalat saavat toisen elämän! Hyvää askarteluhetkeä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten