KotiMielenkiintoinenÄlä heitä turhaa vaahtoa roskiin: muista nämä 8 tapaa käyttää sitä kotona...

Älä heitä turhaa vaahtoa roskiin: muista nämä 8 tapaa käyttää sitä kotona ja maalla

Polystyreenivaahto on kevyt mutta kestävä materiaali, joka on usein tarpeetonta erilaisten tavaroiden kuljetuksen ja pakkaamisen jälkeen. Älä kuitenkaan kiirehdi heittämään sen palasia pois – tämä helposti saatavilla oleva materiaali voi löytää toisen elämän, jos näytät hieman mielikuvitusta. 

 

Polystyreenivaahto on yksinkertainen mutta erittäin hyödyllinen materiaali kodin luovuuteen ja arjen ongelmien ratkaisemiseen. Anna hänelle mahdollisuus toiseen elämään, ja hän auttaa sinua luomaan alkuperäisiä käsitöitä ja toimivia esineitä omin käsin.

Vaahtomuovi on täydellisesti leikattu, helppo käsitellä ja samalla kestävä, mikä tekee siitä ihanteellisen luomaan erilaisia ​​hyödyllisiä asioita omin käsin kotona ja maalla.

 

Ensinnäkin voit rakentaa erinomaisen minipuutarhan kasvien kasvattamiseen polystyreenivaahdosta. Riittää, kun leikkaat kappaleeseen reikiä ja istutamme sinne siemenet tai taimet.

 

Toiseksi polystyreenivaahdolla voit valmistaa kevyitä ja edullisia telineitä lämmittimille, ilmastointilaitteille tai muille kodinkoneille.

 

Kolmanneksi vaahtomuovin palaset sopivat täydellisesti koristeellisten hahmojen ja käsitöiden tekemiseen. Leikkaa ja liimaa vaahto halutun muodon mukaan, maalaa ja koristele – ja ainutlaatuinen kodin sisustus on valmis!

 

Neljänneksi voit tehdä pöydälle kuumatelineen polystyreenivaahdosta. Leikkaa se vain haluamaasi muotoon.

 

Viidenneksi , älä heitä suuria paloja pois – niistä tulee erinomaisia ​​leluja lapsille, esimerkiksi miekkoja tai kilpiä tarinapeleihin.

 

Kuudenneksi , käytä polystyreenivaahtoa särkyvien esineiden pakkausmateriaalina kuplamuovin sijaan. Se tarjoaa luotettavan suojan.

 

Seitsemänneksi , käyttämällä polystyreenivaahtoa, voit luoda lämpimiä sänkyjä taimille. Aseta sängylle kerros polystyreenivaahtoa, peitä se maaperällä ja istuta siemenet – tämä varmistaa juurien hyvän lämpenemisen.

 

Kahdeksanneksi käytä vaahtomuovipaloja pehmusteena huonekalujen jalkojen alla estääksesi lattian naarmuja.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten