KotiMielenkiintoinenÄlä heitä polystyreeniä pois pakkauksesta: 7 hyödyllistä tapaa käyttää sitä kotona ja...

Älä heitä polystyreeniä pois pakkauksesta: 7 hyödyllistä tapaa käyttää sitä kotona ja maalla

Polystyreenivaahto on universaali materiaali, jota on käytetty laajasti rakentamisessa ja jokapäiväisessä elämässä. Päätarkoituksensa lisäksi tämä kevyt ja kestävä materiaali voi kuitenkin olla hyödyllinen monilla alueilla. 

 

 

Koriste-elementtien luomisesta käytännöllisten esineiden tekemiseen kotiin ja puutarhaan – sen käyttöä rajoittaa vain mielikuvituksesi. Tässä artikkelissa tarkastellaan 7 mielenkiintoista life hackia, joiden avulla voit löytää uusia käyttötapoja polystyreenivaahdolle ja tehdä elämästäsi hieman helpompaa ja mukavampaa.

 

Ensinnäkin pakkauslaatikoiden vaahtomuovista voidaan tehdä jalusta kuumille pannuille tai pannuille suojaamaan pöydän pintaa vaurioilta.

 

Toiseksi, polystyreenivaahto on erinomainen materiaali kelluvan juomaalustan luomiseen uima-altaaseen . Kaksi erikokoista vaahtomuovipalaa, vähän mielikuvitusta – ja saat kätevän kelluntasäiliön pidikkeineen tölkeille ja pulloille.

 

Kolmanneksi vaahtopallot voivat korvata paisutettua savea tai muita kuivatusmateriaaleja kasviruukuissa . Ne auttavat poistamaan ylimääräisen kosteuden maaperästä ja tarjoavat optimaalisen kosteuden juurille.

 

Neljänneksi vanhat vaahtomuovipallot sopivat täydellisesti edulliseksi täyteaineeksi tyynyihin , leluihin tai papupusseihin. Älä kiirehdi heittämään niitä pois – täytä ne suosikkitavaroillasi.

 

Viidenneksi, polystyreenivaahdosta voidaan tehdä kasvijalusta suojaamaan lattiaa kosteudelta ja lialta sekä antamaan lisätukea ruukulle.

 

Kuudenneksi polystyreenivaahdosta voidaan valmistaa käytännöllinen lämpösäiliö pakasteruokien kuljetukseen . Liimaa arkit yhteen superliimalla laatikon muotoon – ja ostoksesi pysyvät pidempään alhaisessa lämpötilassa.

 

Seitsemänneksi voit tehdä matkapuhelimen erottumaan vaahtomuovista , jotta laite pysyy mukavassa asennossa latauksen tai videoiden katselun aikana.

 

Polystyreenivaahto on materiaali, jolla on valtavat mahdollisuudet luovuuteen ja järkevään käyttöön. Katso sitä eri näkökulmasta – ja avaat paljon mahdollisuuksia luoda hyödyllisiä ja alkuperäisiä asioita omin käsin. Älä kiirehdi heittämään pois vanhaa polystyreenivaahtoa – anna sille toinen elämä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten