KotiMielenkiintoinenÄlä heitä pois vanhoja tyynyliinojasi: muista nämä 7 hyödyllistä käyttöä

Älä heitä pois vanhoja tyynyliinojasi: muista nämä 7 hyödyllistä käyttöä

Vuodevaatteet, kuten monet muut tekstiilituotteet, menettävät ajan myötä tuoreutensa ja houkuttelevan ulkonäönsä. Tämä ei kuitenkaan ole syy erota siitä ikuisesti, sillä vanhat tyynyliinat voivat saada uuden elämän näyttämällä hieman luovuutta. 

 

 

Tässä artikkelissa tarkastellaan 7 alkuperäistä ideaa, joiden avulla voit löytää kuluneille tyynyliinoille sopivan käytön ja pidentää niiden käyttöikää.

 

Ensinnäkin tyynyliinan avulla voit luoda lemmikillesi viihtyisän paikan täyttämällä sen täytteellä ja kiinnittämällä sen. Isoille koirille sängyn voi tehdä useista toisiinsa yhdistetyistä tyynyliinoista.

 

Toiseksi tyynyliinoista voi tulla korvaamattomia apulaisia ​​vaatteiden lajittelussa ennen pesua, jos jätät ne kylpyhuoneeseen.

 

Kolmanneksi neulanaiset arvostavat vanhojen tyynyliinojen käyttöä laukkujen tai reppujen käytännöllisenä vuorauksena.

 

Neljänneksi tyynyliinasta voi tulla toimiva pussi kuivattujen hedelmien, siementen, viljojen tai palkokasvien säilyttämiseen. Tätä varten sinun on työnnettävä tyynyliinan reuna, ommeltava se ja asetettava johto kätevää sulkemista varten.

 

Viidenneksi , vanhoista tyynyliinoista voit ommella lapsille mukavia ja käytännöllisiä vaatteita, joissa he voivat iloisesti leikkiä lattialla tai ulkona sateen jälkeen. Lisäksi tämä on loistava tilaisuus esitellä tyttärellesi käsitöitä ja opettaa hänelle ompelua luomalla asuja nukeille.

 

Kuudenneksi tyynyliinasta voi tulla luotettava pussi herkkien esineiden pesuun pesukoneessa, mikä estää niitä vaurioilta ja hankauksilta.

 

Seitsemänneksi se on täydellinen kotelo vaatteiden säilytykseen ja kuljettamiseen. Riittää, kun tehdään pieni reikä ripustimelle. Pitkille esineille voit yhdistää useita tyynyliinoja leikkaamalla niiden päät irti ja yhdistämällä ne saumoilla.

 

Vanhoilla tyynyliinoilla on siis todella rajattomat kierrätysmahdollisuudet. Luovuudella voit löytää niille arvokkaan käytön ja pidentää niiden käyttöikää. Riippumatta siitä, haluatko suojata herkkiä esineitä pesun aikana, järjestää ruoan säilytystä, ommella vaatteita tai luoda kodikkaan paikan lemmikille, tyynyliinoista tulee uskollisia apulaisia ​​monissa tilanteissa. 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten