KotiPuutarhuriÄlä heitä pois vanhoja muovipulloja: muista 9 tapaa käyttää niitä kotona ja...

Älä heitä pois vanhoja muovipulloja: muista 9 tapaa käyttää niitä kotona ja maalla

Sen sijaan, että heittäisit epäilemättä muovipulloja roskikseen, kannattaa miettiä, kuinka antaa niille uusi elämä ja tehdä niistä hyödyllisiä ja toimivia esineitä. 

Tiedä, että muovipulloissa, jotka aikoinaan tuntuivat turhalta jätteeltä, on todella paljon potentiaalia luovuuteen ja hyödyllisten ja koristeellisten esineiden luomiseen.

Pienellä mielikuvituksella ja yksinkertaisia ​​ohjeita noudattamalla voit tehdä niistä tyylikkäitä ja toimivia huonekaluja, säilytys- tai tilajärjestelyjä.

Älä kiirehdi heittämään pois muovipulloja – anna niille toinen elämä ja vaikuta ympäristönsuojeluun.

 

Tässä artikkelissa tarkastellaan 9 alkuperäistä ideaa, joiden avulla voit luoda käytännöllisiä ja koristeellisia tuotteita muovipulloista omin käsin.

 

Ensinnäkin useista värillisistä muovipulloista voit tehdä tyylikkään ja kätevän pesujauheen järjestäjän. Voit tehdä tämän leikkaamalla pullojen pohjat halutulle korkeudelle ja käsittelemällä reunat kuumalla raudalla. Valmis järjestäjä voidaan koristella nauhoilla, kankailla ja muilla koriste-elementeillä.

 

Toiseksi pienistä muovipulloista voi tulla ainutlaatuisia kukkamaljakoita tai kynttilänjalkoja romanttisen tunnelman luomiseksi.

 

Kolmanneksi voit rakentaa alkuperäisiä lintujen syöttölaitteita muovipulloista. Tätä varten riittää, että leikkaat reiät kiinnitystä varten ja linnut pääsevät käsiksi ruokaan.

 

Neljänneksi erimuotoisista ja -kokoisista muovipulloista voi tulla alkuperäisiä ruukkuja sisä- tai puutarhakasveille. Tällaiset ruukut eivät ole vain käytännöllisiä, vaan niistä voi myös tulla kirkas aksentti sisätiloissa tai työmaalla.

 

Viidenneksi , suuresta viiden litran pullosta tulee kaunis hedelmäkulho. Voit tehdä tämän leikkaamalla vain yläosan ja koristelemalla tuotteen maaleilla ja koriste-elementeillä.

 

Kuudenneksi , viiden litran pullosta voidaan helposti valmistaa lelusäiliö koristelemalla se pitsillä tai nauhoilla.

 

Seitsemänneksi voit tehdä puhelimen laturille alkuperäisen pidikkeen muovipullon kaulasta. Tätä varten sinun on leikattava muotoon kaula, jossa on pyöreä reikä langalle.

 

Kahdeksanneksi leikkaamalla pullon yläosan saat yksinkertaisen mutta toimivan ruokailuvälinetelineen, joka on hyödyllinen keittiössä tai kattauksessa.

 

Yhdeksänneksi pullon ylä- ja alaosa muuttuvat helposti taikinaerottimeksi, mikä on erittäin hyödyllistä valmistettaessa piirakoita, nyytiä tai nyytiä.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten