KotiUusiokäyttöideatÄlä heitä pois paperipyyherullia: 7 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä pois paperipyyherullia: 7 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Vaatimaton pahvilaukku sisältää paljon hyödyllisiä toimintoja, jotka ovat hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässä. Vain pieni mielikuvitus riittää – ja tämä improvisoitu materiaali muuttuu välttämättömäksi ja alkuperäiseksi.

 

 

Todennäköisesti jokainen kotiäiti on ainakin kerran kamppaillut kysymyksen kanssa: mihin laittaa tarpeettomat romumateriaalit, koska on sääli heittää ne pois? Osoittautuu, että jopa vaatimaton pahvirulla paperipyyhkeitä tai wc-paperia voidaan käyttää uuteen tarkoitukseen! Tämä kodeissamme niin yleinen ympäristöystävällinen materiaali kätkee monia hyödyllisiä toimintoja. Sinun tarvitsee vain näyttää vähän mielikuvitusta – ja tavallisesta hihasta tulee tyylikäs järjestäjä, kätevä säilytys tai jopa koriste-elementti. 

 

Katsotaan, mitä arkeen mielenkiintoista voidaan valmistaa romumateriaaleista, jotka olemme tottuneet heittämään pois ajattelematta sen mahdollisuuksia!

 

Joten ensinnäkin holkki toimii kestävänä putkena tärkeiden asiakirjojen, piirustusten, tapettien ja muiden paperituotteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen .

 

Toiseksi tällaista holkkia voidaan käyttää säiliönä taimille . Hiha on ympäristöystävällinen ja sopivan kokoinen.

 

Kolmanneksi suojus on erinomainen järjestäjä sähköjohtojen säilytykseen ja käämitykseen. Merkitse vain holkit sekaannusten välttämiseksi.

 

Neljänneksi, hihasta voidaan helposti tehdä kauniita lautasliinarenkaita kattaukseen. Koristele ne mielesi mukaan.

 

Viidenneksi useat holkit voivat toimia pohjana alkuperäiselle lyijykynien, kynien ja muiden toimistotarvikkeiden pidikkeelle.

 

Kuudenneksi, hihasta tulee kätevä säilytyspaikka langoille, neulepuikoille tai muille käsityötarvikkeille.

 

Ja lopuksi, seitsemänneksi, voit kutoa kauniin ja alkuperäisen pahvikorin hihojen leikatuista renkaista .

 

Kuten näette, vaatimatonta holkkia voidaan käyttää hyväksi! Tärkeintä on näyttää mielikuvituksesi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten