KotiKotitalouden niksitÄlä heitä kasseja pois: 6 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä kasseja pois: 6 hyödyllistä tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Muovipusseja pidetään laajasta käytöstään huolimatta usein kertakäyttöisinä esineinä, jotka päätehtävänsä täytettyään heitetään roskikseen. Asianmukaisella luovuudella ja kekseliäisyydellä niitä voidaan kuitenkin käyttää monenlaisten arjen ongelmien ratkaisemiseen. 

 

 

Tässä julkaisussa esittelemme 6 epätyypillistä life hackia, jotka auttavat muuttamaan tavallisia laukkuja erittäin hyödyllisiksi ja monipuolisiksi esineiksi.

 

Muuta ensin muovipussi ilmaisiksi kertakäyttökäsineiksi . Käytä sitä käsien päällä suojataksesi sitä lialta ja epämiellyttäviltä kosketuksilta ja heitä se pois käytön jälkeen.

 

Toiseksi luo ympäristöystävällisiä tyynyn täytteitä . Täytä vetoketjullinen tyynyliina kokonaisilla pussilla haluttuun pehmeyteen – näitä tyynyjä voi käyttää turvallisesti ulkona.

Kolmanneksi kompensoi ruukun kokoero ja mullan määrä pussilla. Aseta muutama pala ruukun pohjalle ja täytä yläosa mullalla taimia varten.

Neljänneksi, suojaa huoneesi lätäköltä laittamalla märkä sateenvarjo tiukasti sidottuun pussiin ennen kuin menet sisälle sateen sattuessa.

Viidenneksi, pidä maali tuoreena eristämällä se ilmasta muovikerroksella tölkin ja kannen välissä – tämä estää maalia kuivumasta.

Kuudenneksi, rakenna ilmatiiviitä pusseja bulkkituotteille . Kaada ainekset pussiin, pujota ja kierrä muovipullon kaula.

 

Kuten näette, yksinkertaisista muovipusseista voi tulla todellinen hengenpelastaja erilaisissa elämäntilanteissa. Tärkeintä on näyttää hieman mielikuvitusta ja luovuutta niiden sovelluksessa. Käytä näitä pelastushakkeja ja laukkusi kestävät paljon tavallista pidempään!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten