KotiKaikki tuotteetÄlä heitä ei-toivottua styroksia pois: muista nämä 8 tapaa käyttää sitä kotona...

Älä heitä ei-toivottua styroksia pois: muista nämä 8 tapaa käyttää sitä kotona ja maaseudulla.

Styroksi on kevyt mutta kestävä materiaali, joka usein päätyy ei-toivotuksi erilaisten tavaroiden kuljettamisen ja pakkaamisen jälkeen. Älä kuitenkaan kiirehdi heittämään sen palasia pois – tämä edullinen materiaali voi löytää toisen elämän, jos osoitat hieman mielikuvitusta.

Vaahtomuovi on täydellisesti leikattavaa, helposti työstettävää ja samalla kestävää, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti erilaisten käyttökelpoisten tavaroiden luomiseen omin käsin kotona ja maaseudulla.

 

Ensinnäkin vaahtomuovista voi rakentaa erinomaisen minipuutarhan kasvien kasvattamista varten. Riittää, kun leikkaa kappaleeseen syvennyksiä ja istuttaa sinne siemeniä tai taimia.

 

Toiseksi vaahtomuovin avulla voit tehdä kevyitä ja edullisia jalustoja lämmittimille, ilmastointilaitteille tai muille kodinkoneille.

 

Kolmanneksi styrox-muovin palat sopivat mainiosti koristeellisten hahmojen ja käsitöiden tekemiseen. Leikkaa ja liimaa vaahtomuovia ajatellun muodon mukaan, maalaa ja koristele – ja ainutlaatuinen sisustus taloon on valmis!

 

Neljänneksi, styroksista voi tehdä pöydän keittolevyn. Leikkaa siitä vain mieleisesi muoto.

 

Viidenneksi, älä heitä pois isoja paloja – niistä saa loistavia leluja lapsille, esimerkiksi miekkoja tai kilpiä tarinaleikkeihin.

 

Kuudenneksi, käytä styroksia hauraiden esineiden pakkausmateriaalina muovikelmun sijaan. Se antaa luotettavan suojan.

Seitsemänneksi vaahtomuovia voidaan käyttää lämpimän kasvualustan tekemiseen taimille. Laita kerros vaahtomuovia sängyn päälle, peitä se mullalla ja istuta siemenet – näin juuret lämpenevät hyvin.

 

Kahdeksanneksi, käytä styrox-muovin paloja pehmeänä pehmusteena huonekalujen jalkojen alla, jotta vältät naarmut lattialla.

 

Styroksi on yksinkertainen mutta erittäin hyödyllinen materiaali kodin askarteluun ja kotitaloustöihin. Anna sille mahdollisuus toiseen elämään, ja se auttaa sinua luomaan omaperäisiä käsitöitä ja käyttöesineitä omin käsin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten