KotiKotitalouden niksitVanhoista froteepyyhkeistä tulee taas pehmeitä ja hellävaraisia: muista tämä pesumenetelmä.

Vanhoista froteepyyhkeistä tulee taas pehmeitä ja hellävaraisia: muista tämä pesumenetelmä.

Pehmeät, pörröiset pyyhkeet suihkun tai kylvyn jälkeen eivät ole vain ilo, vaan myös tärkeä osa hygieniaa ja mukavuutta. Kuitenkin ajan myötä froteetuotteet menettävät toistuvan pesun vaikutuksesta pehmeytensä ja muuttuvat koviksi ja karkeiksi kosketettaessa.

 

Tämä ongelma on tuttu monille kotiäidille, mutta kaikki eivät tiedä yksinkertaista ja tehokasta tapaa ratkaista se ilman kalliita ilmastointilaitteita tai erikoistuotteita. Tänään paljastamme salaisuuden kuinka palauttaa pyyhkeet entiseen arkuuteen tavallisella sitruunahapolla, jota löytyy mistä tahansa keittiöstä.

 

Valmista ensin liuos sekoittamalla kiehuvaa vettä ja sitruunahappoa suhteessa 5 litraa vettä 3 ruokalusikalliseen happoa. Sitruunahaposta tulee uskollinen liittolainen taistelussa pehmeyden puolesta, koska se on täysin vaaraton, ei sisällä aggressiivisia kemiallisia yhdisteitä ja sopii täydellisesti herkille kankaille.

 

Toiseksi, upota puhtaat pyyhkeet valmistettuun liuokseen ja jätä ne siihen, kunnes vesi jäähtyy kokonaan. Tämä prosessi pehmentää froteekankaan karkeat kuidut palauttaen ne haluttuun pörröisyyteen ja pehmeyteen.

 

Kolmanneksi pyyhkeet on pestävä uudelleen liotuksen jälkeen . Tämä auttaa poistamaan kokonaan happojäämät ja uudistamaan tuotteiden puhtauden. Käytä normaalia pesuohjelmaa, mutta älä käytä liikaa pesuainetta tai hoitoainetta, koska ne voivat tehdä tyhjäksi sitruunahapon vaikutuksen.

 

Neljänneksi, huuhtele pyyhkeet huolellisesti pesun jälkeen, jotta pienintäkään happoa ei jää jäljelle. Tämä toimenpide on parasta suorittaa aamulla, jotta tuotteet ehtivät kuivua iltaan mennessä.

 

Viidenneksi, kuivaa pyyhkeet tuuletetussa tilassa tai ulkona, mutta aina varjossa, välttäen suoraa auringonvaloa, joka voi vahingoittaa kankaan herkkiä kuituja.

 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita käyttämällä edullista sitruunahappoa voit palauttaa froteepyyhkeesi alkuperäiseen pehmeyteen rikkomatta pankkia. Lisäksi tämä menetelmä on täysin turvallinen terveydelle ja ympäristölle. Hoitamalla säännöllisesti kodintekstiilejäsi tällä tavalla, voit nauttia pyyhkeidesi uskomattomasta pehmeydestä aina uudelleen ja uudelleen jokaisen käyttökerran jälkeen. 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten