KotiKotitalouden niksitYlellinen porsaankoipi pekonilla ja perunamuusilla

Ylellinen porsaankoipi pekonilla ja perunamuusilla

Porsaankoipi pekonilla on klassinen ja runsas ruokalaji, joka lämmittää ja ilahduttaa täyteläisellä maullaan. Tämä resepti yhdistää meheviä siankoivan viipaleita pekonin, sipulin ja timjamin rohkeisiin makuihin. Hidas kypsennys painekattilassa takaa pehmeän ja herkullisen lihan, kun taas kastike saa intensiivisen maun sipulien pitkän paistamisen ja valkosipulin mausteen ansiosta.

Ainesosat

  • 5 viipaletta porsaan koipia
  • 3 isoa sipulia
  • 1 siivu pekonia
  • suola
  • Tuoretta timjamia
  • Kuivattu valkosipuli
  • Vesiputous
  • Jauhot sakeuttamiseen
  • Tuoretta valkosipulia

Menettely

1) Paista sipulit: Hienonna sipuli hienoksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita varovasti, sitten hitaasti, kunnes ne muuttuvat tummanruskeiksi. Tämä prosessi kestää noin puoli tuntia.

2) Lisää pekoni: Paistamisen puolivälissä, lisää pekoniviipale ja jatka paistamista.

3) Kypsennä liha: Siirrä sivuun ruskistetut sipulit ja pekoni. Aseta suolatut sianlihaviipaleet vuoan vapaalle pinnalle ja paista ne molemmilta puolilta kullanruskeiksi.

4) Maustaminen: Lisää tuoretta timjamia, kuivattua valkosipulia ja suolaa. Sekoita pienellä vedellä.

5) Paistaminen painekattilassa: Siirrä kaikki painekattilaan ja kypsennä noin puoli tuntia, kunnes liha on kypsää.

6) Kastikkeen valmistus: Poista pehmeä liha pannulta. Soseuta kastike pannulla kevyesti perunamurskaimella ja sakeuta se pienellä jauholla. Kiehauta varmistaaksesi, että jauhot sekoittuvat hyvin kastikkeeseen.

7) Maustaminen: Mausta kastike tuoreella valkosipulilla maun mukaan.

Siivu sianlihaa sienikastikkeessa kantarellien kanssa

Johtopäätös

Porsaankoipi pekonilla on poikkeuksellisen maukas ruokalaji, jossa yhdistyy mehevä liha ja runsas kastike vahvaan sipulin ja pekonin makuun. Tämä resepti sopii täydellisesti perheillallisiin tai erityistilaisuuksiin, kun haluat hemmotella läheisiäsi jollakin runsaalla ja herkullisella.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten