KotiReseptitViinirypäleiden lehdillä on ennennäkemätön voima kehollemme.Valmista niistä tämä

Viinirypäleiden lehdillä on ennennäkemätön voima kehollemme.Valmista niistä tämä

Viinirypäleet ovat ehdottomasti epätavallinen hedelmä.Henkilökohtaisesti en tunne ketään, joka ei pitäisi niistä.Siksi me tykkäämme kasvattaa niitä maillamme, tehdä niistä säilykkeitä tai syödä niitä jälkiruokana.

Mutta tiesitkö, että paitsi hedelmillä, myös viinirypäleiden lehdillä on terveysvaikutuksia? Miten tämä on mahdollista? Tämän salaisuuden minulle paljasti eräs viininviljelijäystävä.En yksinkertaisesti voinut uskoa sitä.

Ota kaikki irti rypäleistä

Viinirypäleiden terveysvaikutuksista voisi puhua tuntikausia.Kreikkalaiset, italialaiset ja ranskalaiset ovat tästä hyvin tietoisia ja tietävät rypäleistä ja viinistä enemmän kuin kukaan muu.

He tietävät myös, että viinirypäleiden lehtien maagiset ominaisuudet voidaan valjastaa käyttöön vielä sen jälkeen, kun viimeinenkin hedelmä on korjattu, jotta kasvin koko potentiaali voidaan hyödyntää.

Mitä viinirypäleiden lehdet muutenkaan ovat? Niiden on osoitettu sisältävän runsaasti A-, C- ja B-vitamiineja sekä useita kivennäisaineita, kuten kaliumia, foolihappoa ja antioksidantteja.

Viiniköynnöksen lehtien terveysvaikutukset

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että viiniköynnöksen lehdet ovat ikääntymistä ehkäiseviä (resvaratoli-nimisen yhdisteen ansiosta), puhdistavat kehoa myrkyistä ja auttavat suonikohjujen ja verenpaineongelmien hoidossa.

Kysymys kuuluukin, miten viiniköynnöksen lehtien potentiaali saadaan valjastettua – emmehän me loppujen lopuksi aio kuluttaa niitä kiinteässä muodossa, emmehän? Lue tarkkaan, sillä tästä alkaa todellinen taika.

Tämä patentti hämmästytti minua

Kun eräs viljelijäystäväni kertoi minulle tästä patentista, jäin sanattomaksi.Hän sanoi, että viiniköynnöksen lehdet maistuvat melkein pinaatilta.Olin hieman skeptinen, mutta heti kun tämä mies tarjosi minulle salaattia, joka sisälsi näitä viiniköynnöksen lehtiä, muutin mieleni.

Hän totesi, että kuivatuista viiniköynnöksen lehdistä voi helposti tehdä aromaattisen infuusion, joka muuten on hyvä myös ihoärsytykseen, kuten hyönteisen pureman jälkeen.

No, vaikka vielä muutama viikko sitten olisin lyönyt itseäni päähän, jos olisin kuullut jonkun poimivan viiniköynnöksen lehtiä, nyt teen sitä itse.En malta odottaa, että voin yllättää perheeni epätavallisella herkulla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten