KotiPuhdistusvinkitKäytä pehmentimen sijasta.Vain puoli kupillista ja ne ovat pörröisempiä kuin ylellinen kylpylä

Käytä pehmentimen sijasta.Vain puoli kupillista ja ne ovat pörröisempiä kuin ylellinen kylpylä

7. 7. 2024 (Kuva: shutterstock/Maryna Pleshkun).

Miten pyyhkeet pestään, jotta ne pysyvät pehmeinä ja pörröisinä? Hylkää kemikaalit keittiötuotteen hyväksi, ja yllätyt siitä, miten hyvää se tekee kankaille.Kangas alkaa imeä vettä täydellisesti, lakkaa tahraamasta ja on niin miellyttävän tuntuista, että sen käyttämisestä tulee nautinto.

Jopa erittäin pehmeät ja miellyttävän tuntuiset pyyhkeet jäykistyvät ja karhentuvat ajan myötä, jos niitä ei hoideta asianmukaisesti.Pääsyyllinen on useimmiten huonosti pestyt liinavaatteet. Mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota?.

Missä lämpötilassa pyyhkeet tulisi pestä, jotta ne pysyvät pehmeinä? Sitä ei kannata ylittää

Ensimmäinen tärkeä asia pyyhkeiden pesussa on oikean lämpötilan valinta. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita, jotka löytyvät etiketistä. Se on yleensä 40-60 celsiusastetta.Tämä riittää palauttamaan niiden alkuperäisen puhtauden vaikuttamatta haitallisesti niiden rakenteeseen.

Mitkä ovat muita virheitä, joita ei pidä tehdä?

  1. Vältä pesujauhetta, joka voi päällystää kuidut ja jäädä niihin.Käytä sen sijaan kapseleita tai nestettä.
  2. Pese ne erikseen, ilman muita kankaita.
  3. Älä täytä rumpua liikaa.
  4. Auta itse tehtyjä tuotteita, jotka pitävät ne pehmeinä ja pörröisinä pitkään.

VINKKI: Käytät pyyhkeitä useita kertoja päivässä, joten muista, että ne on myös vaihdettava 2-3 päivän välein hyvän hygienian ylläpitämiseksi.

Miten pyyhkeet pestään, jotta ne pysyvät pehmeinä ja pörröisinä? Lisää pesuun

Jos haluat, että pyyhkeesi ovat yhtä pehmeitä kuin ostopäivänäsi, mutta imevät samalla hyvin vettä, jätä huuhteluaineet pois. Lisää sen sijaan hieman etikkaa pesuohjelmaan.Vain puoli kupillista vaikuttaa pehmentävästi ja pitää kankaan tahrattoman puhtaana ja desinfioivana. Etikka poistaa kaiken lian, saostumat ja muiden pesuaineiden jättämät jäämät ja varmistaa värillisten kankaiden osalta, etteivät ne haalistu.

Pitääkö uudet pyyhkeet pestä? Ei, mutta sitä ei kuitenkaan kannata jättää väliin

Uusien pyyhkeiden kohdalla on olemassa temppu, jolla saat ne imemään vettä hyvin nopeasti ja olemaan pehmeät ja miellyttävän tuntuiset. Kun olet ostanut ne, laita ne kulhoon ja kaada niiden päälle kylmää vettä.Voit myös lisätä hieman edellä mainittua etikkaa. Liota niitä enintään 2-3 tuntia.Tämä suojaa kankaan rakennetta, poistaa kemikaalijäämät ja estää niitä tahriintumasta. Pese ne liotuksen jälkeen pesukoneessa yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten