KotiReseptitRoskachestvo on löytänyt parhaan kanan, josta saa täydellisen liemen

Roskachestvo on löytänyt parhaan kanan, josta saa täydellisen liemen

Roskachestvon asiantuntijat ovat nimenneet parhaan kanamerkin, josta syntyy täydellinen liemi.Monet ihmiset pelkäävät oikeutetusti, että broilerikanat ovat täynnä antibiootteja – on pelottavaa ja epämiellyttävää syödä tällaista ruokaa.Itse asiassa markkinoilla on varsin kunnollisia näytteitä, joita asiantuntijat suosittelevat ottamaan kaupan hyllyiltä.

Tutkimuksen aikana testattiin 20 tavaramerkkiä.Kolme niistä sai ensimmäisen sijan ja laatumerkit.

Yksi parhaista näytteistä tunnustettiin ensiluokkaiseksi broilerinruhoksi tavaramerkillä ’Yaroslavsky Broiler’.Tuote todettiin korkealaatuiseksi, eikä siinä ollut mikrobiologisten indikaattoreiden rikkomuksia.Ravintoarvolle on ominaista optimaalinen proteiinin ja rasvan suhde.Ulkonäkö ja haju osoittavat tuotteen tuoreuden.Ja mikä tärkeintä, eläinlääkkeiden ja antibioottien pitoisuus ei ylitä sallittuja normeja.

Aiemmin Roskachestvo löysi parhaan vodkan lomille, joka ei anna sinulle raskasta krapulaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten