KotiReseptitMitä kokeneet puutarhurit ruokkivat puita: muista nämä 3 yksinkertaista korjaustoimenpidettä

Mitä kokeneet puutarhurit ruokkivat puita: muista nämä 3 yksinkertaista korjaustoimenpidettä

Hedelmäpuut vaativat lepoaikoinakin erityistä huomiota ja hoitoa.Oikeanlainen ruokinta tänä aikana auttaa kasveja palautumaan voimiinsa ja varmistaa runsaan sadon ensi kaudella.

Kokeneet puutarhurit suosittelevat erilaisten ravinteikkaiden luonnollisten valmisteiden käyttöä, jotka voidaan valmistaa omin käsin saatavilla olevista ainesosista.

Ensinnäkin erinomainen valinta olisi nokkonen – edullinen ja tehokas lannoitusväline.Nuoret nokkoskasvit, joita löytyy lähes kaikilta alueilta, ovat erityisen arvokkaita ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi.Lannoitteen valmistamiseksi sinun on revittävä noin ämpärillinen nokkosia, kaadettava vettä päälle ja jätettävä se seitsemäksi päiväksi.Sen jälkeen jokaista litraa tiivistettä kohti on lisättävä ämpärillinen vettä.

Toiseksi , kannattaa kiinnittää huomiota sellaisiin todistettuihin korjaustoimenpiteisiin kuin lanta ja lanta.Näitä koostumuksia pidetään parhaiden joukossa hyödyllisten elementtien suuren pitoisuuden vuoksi.Ravinteikkaiden seosten valmistaminen ei ole vaikeaa: lannan osalta on tarpeen ottaa yksi osa pääkomponenttia kymmeneen osaan vettä, ja lannan osalta – yksi osa kahteenkymmeneen osaan vettä.

Kolmanneksi , ei pidä unohtaa sellaisia vanhastaan tunnettuja parannuskeinoja kuin puutuhka , yrttiuute ja siipikarjan ulosteet.

 

  • Puun tuhka sisältää runsaasti kaliumia ja hivenaineita, jotka ovat välttämättömiä hedelmäpuiden kasvulle ja kehitykselle.
  • Yrttitee erilaisista yrteistä, kuten nokkosesta, takiaisesta tai voikukasta, antaa myös ravinteita kasveille.
  • Siipikarjan lanta laimennettuna suhteessa 1:20 on erinomainen typen ja muiden elementtien lähde.

 

Hedelmäpuiden asianmukainen ruokinta lepokauden aikana – avain niiden terveyteen ja runsaaseen satoon seuraavalla kaudella.Käyttämällä luonnollisia yhdisteitä, kuten lantaa, lantaa, nokkosta, puun tuhkaa, yrttiteetä ja siipikarjan ulostetta, annat kasveillesi täydellisen ravinnon ja autat niitä saamaan voimansa takaisin.Nämä rehut on helppo valmistaa, ja tulokset ylittävät kaikki odotukset.Tarkista ja muista!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten