KotiReseptit'Pääsiäispesä': resepti nopeaan juhlalliseen salaattiin, joka koristaa pöydän

’Pääsiäispesä’: resepti nopeaan juhlalliseen salaattiin, joka koristaa pöydän

Kokeneet emännät tietävät, että pääsiäisenä on välttämätöntä valmistaa paitsi munia ja kakkuja, myös täysimittainen juhlapöytä.Loppujen lopuksi, mitä monipuolisempia herkut ovat tänä päivänä, sitä iloisempi ja kirkkaampi koko vuosi on.

Vieraat ovat varmasti yllättyneitä epätavallisesta salaatista ’pääsiäispesä’, joka on myös erittäin helppo valmistaa.

Tarvitset: purkin marinoituja sieniä, 400 g kanafileetä, 200 g korealaisia porkkanoita, yhden keskikokoisen kurkun, kolme kananmunaa, 5-6 kirsikkatomaattia ja majoneesia maun mukaan.

Kananrinta keitetään ja jäähdytetään, hienonnetaan, kananmunat myös keitetään, hienonnetaan ja sekoitetaan rinnan joukkoon.Silppua kurkku, lisää kanan joukkoon, lisää kaikki ainekset paitsi kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle majoneesia ja aseta lautaselle ’pesäksi’.Keskelle laitetaan kirsikoita, ja valmis salaatti on todellinen pääsiäispöydän koriste, kirjoittaa WomanHit.

Muistutamme, että aikaisemmat kokit kehottivat valmistamaan pääsiäispiirakkaa ’Pasqualina’.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten