KotiReseptitLaita vihannestarhan tilliä mikroaaltouuniin ja peitä lautasliinalla - herkku on vertaansa vailla

Laita vihannestarhan tilliä mikroaaltouuniin ja peitä lautasliinalla – herkku on vertaansa vailla

Puutarhurit valmistavat mielellään paitsi vihannespurkkia myös yrttejä talven varalle.On selvää, että sitä ei voi vääntää, usein kotiäidit mieluummin kuivattavat tilliä ja persiljaa kuin pakastavat.Tähän tarkoitukseen voit käyttää mikroaaltouunia.

Mikroaaltouunin avulla voit nopeasti kuivata kaikki vihannesten kasvavat vihannekset, jotka kasvavat vihannespuutarhassa.Se ei menetä makuaan.

Pese yrtit ja leikkaa varret pois.Laita mikroaaltouunin lautaselle pari paperiserviettiä, jaa sitten tilli niin, että se makaa yhtenä kerroksena, peitä toisella arkilla.

Seuraavaksi aseta teho 800 wattiin ja pidä vihannekset kammiossa neljän minuutin ajan.Tarkkaile kuivumisprosessia.Oksien pitäisi haurastua ja muuttua hieman vaaleiksi.

Kun vihreät ovat kuivia, anna niiden jäähtyä ja hiero ne sitten kämmenilläsi ja laita aihio lasiastiaan tai pussiin, kirjoittaa povarenok.ru.

Aiemmin kerrottu hämmästyttävä resepti marinoidulle opiaatille.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten