KotiReseptitNäin tapahtuu keholle, jos juomme vettä syödessämme

Näin tapahtuu keholle, jos juomme vettä syödessämme

Kuivuminen on erittäin vaarallista terveydelle ja elämälle.Siksi kannattaa huolehtia asianmukaisesta nesteen saannista joka päivä.Mutta ennen kaikkea on tärkeää tietää, miten keho nesteytetään oikein, kuinka paljon ja milloin juodaan ja millainen vesi on parasta.

Miksi veden juominen on niin tärkeää?

Ihmiskeho voi kestää 4-7 päivää ilman vettä.Joka päivä menetämme vettä fysiologisissa toiminnoissa kuten hengityksessä (noin 400 ml vettä), hikoilussa (veden ja kaasujen erittyminen ihohuokosten kautta) – noin 900 ml, virtsassa jopa 1,5 l ja ulosteessa noin 100 ml.Kuumalla säällä menetämme enemmän vettä korkean ympäristön lämpötilan vuoksi.Näin ei kuitenkaan tapahdu vain kesällä – elimistö kuivuu nopeammin myös talvella, kun oleskelemme liian kuumissa, voimakkaasti lämmitetyissä ja tuulettumattomissa tiloissa.Näin ollen nesteytys on erittäin tärkeää terveydelle, elämälle ja kehon kunnossa pitämiselle.

Juomavesi on paras tapa nesteyttää – halvin, helposti saatavilla oleva ja yksinkertaisesti helpoin.On syytä huomata, että kun alamme tuntea janoa, se on merkki siitä, että olemme tekemisissä nestehukan ensimmäisten merkkien kanssa.

Ihmiskeho koostuu noin 60 % vedestä.Lihakset ovat 76-prosenttisesti vettä, rasvainen

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten