KotiReseptitTämä uudenvuodenaattona tarjottava salaatti on vieraidesi mieleen: täydellinen korvike tylsälle olivierille -...

Tämä uudenvuodenaattona tarjottava salaatti on vieraidesi mieleen: täydellinen korvike tylsälle olivierille – yksinkertaista ja herkullista

Olivier on uudenvuodenpöydän ajaton klassikko, mutta tämä salaatti ei voi yllättää ketään.Valmista herkku tämän reseptin mukaan, ja vieraat ja kotitalous tulvivat sinulle kohteliaisuuksia.

Salaatin valmistamiseen tarvitset seuraavat ainekset:

– perunat (3-4 mukulaa).

– yksi kananrinta.

– kananmunat (kuusi kappaletta).

– suolakurkku (kaksi kappaletta).

– juusto (200 grammaa).

– Ranskalaista sinappia (kaksi ruokalusikallista).

– majoneesi (200 grammaa).

– seesaminsiemeniä.

Valmistelu:

Keitä ensin perunat ja kananrinta.Revi liha sitten pieniksi kuiduiksi tai leikkaa kuutioiksi ja sekoita yksi ruokalusikallinen majoneesia.

Seuraavaksi silppua perunat karkealla raastimella, suolaa niitä hieman ja aseta ne lautaselle kerroksittain.Levitä päälle hieman majoneesia ja heti perään ranskalaista sinappia.

Salaatista tulee paitsi loistava korvike olivierille, myös koristamaan uudenvuoden pöytää.

Kuva: Youtube-kanava ’Vielä herkullisempi’/ Videon kuvakaappaus.

Seuraava kerros on aiemmin valmistettua kanaa.Aseta majoneesilla ja kuutioiduilla suolakurkkuilla maustettu liha perunoiden päälle.Jotta salaatti olisi vielä maukkaampi, voit lisätä siihen suolakurkkusipulia.Se on jätettävä etukäteen 30 minuutiksi marinadiin, jossa on 3-4 ruokalusikallista etikkaa, kaksi lusikallista sokeria, hieman suolaa ja 150 millilitraa kiehuvaa vettä.

Ota sitten kananmuna, erota valkuainen keltuaisesta ja raasta jälkimmäinen hienolla raastimella ja ripottele salaatin päälle.Seuraavaksi sinun on tehtävä ohut majoneesiverkko, jonka päälle sinun on lisättävä hienonnettu munanvalkuainen ja joitakin seesaminsiemeniä.

Aikaisemmat kokit kertoivat, miten uudenvuoden ruokia voidaan tehdä paljon terveellisemmiksi ja ei menetä makua.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten