KotiKotitalouden niksitLeikkaa vessapaperi kahtia.Se on paras kotitaloustemppu

Leikkaa vessapaperi kahtia.Se on paras kotitaloustemppu

Välttämättömiin hygieniatarvikkeisiin, jotka eivät saa puuttua kotoa, kuuluu epäilemättä vessapaperi.Se on perustarvike, jota ilman emme voi kuvitella päivittäistä toimintaamme.

Kuten käy ilmi, vessapaperia voidaan kuitenkin käyttää monin muin tavoin kuin vain kylpyhuoneessa.Tutustu yksinkertaisiin nikseihin ja vallankumouksellisiin patentteihin paperirullan käyttöön.

Paperi ilmanraikastimena

Vaikka voimme nykyään tuskin kuvitella elämää ilman vessapaperia, tämä keksintö yleistyi vasta suhteellisen myöhään 1800-luvulla.Se oli vasta 1800-luvun lopulla.Siitä lähtien siitä on tullut vessojemme peruselementti, vaikka sillä on paljon muitakin käyttötarkoituksia.

Vessapaperista saa edullisen ja tehokkaan kylpyhuoneen ilmanraikastimen.Leikkaa rulla veitsellä ja liota puolikkaat huuhtelunesteessä.Anna kuivua ja aseta kylpyhuoneeseen – liotettu paperi antaa ihanan tuoksun.Voit myös ripotella vessapaperiin eteeristä öljyä.

Kankaanpehmentimellä on toinenkin tärkeä ominaisuus – se on antistaattinen.Tätä kannattaa hyödyntää, kun haluat torjua pölyä.Pyyhi huonekalut yksinkertaisesti puolikkaalla nesteeseen kastetulla paperilla, jotta pöly ei pääse laskeutumaan.Se on halpa ja näppärä tapa puhdistaa pinnat.

WC-paperin käyttäminen keittiössä

Pehmeä ja veteen liotettu vessapaperi sopii. kasvien versoihin.Tässäkin tapauksessa valmiiksi leikattu paperirulla on kätevä: kostuta se vain vedellä.Aseta siemenet märälle paperille ja sijoita ne ikkunan viereen tai muuhun aurinkoiseen paikkaan talossa.

Näin voit kasvattaa itse vesikrassia ja muita ituja, jotka ovat paitsi erittäin maukkaita, ennen kaikkea todellisia vitamiinipommeja.

Voit valmistaa omat kosteuspyyhkeet

Paitsi vessapaperia, myös paperipyyhkeet ovat monipuolisia.Leikkaa paperipyyherulla kahtia paperin kulutuksen vähentämiseksi ja käytä toinen puolikas omien kosteuspyyhkeiden valmistamiseen.

Laita yksinkertaisesti paperipyyherullan toinen puolikas uudelleen suljettavaan muovirasiaan ja lisää siihen neljänneskupillinen vettä, johon on sekoitettu edellä mainittua kangaspehmennintä.Voit käyttää näin valmistettuja kosteuspyyhkeitä pintojen puhdistamiseen ja pesemiseen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten