KotiPuhdistusvinkitKääri jalkasi folioon.Vain 30 minuuttia rentoutumista.Säästyt epämiellyttävältä ongelmalta

Kääri jalkasi folioon.Vain 30 minuuttia rentoutumista.Säästyt epämiellyttävältä ongelmalta

8. 7. 2024 (Kuva: yksityisarkisto).

Alobal on huomaamaton tuote, joka yleensä löytyy keittiöstä ja johon tartumme lähinnä ruokaa valmistettaessa tai käärittäessä.Tällöin se sisältää monia hyödyllisiä vaihtoehtoja, jotka helpottavat elämää.Erityisesti yksi niistä on erityisen suosittu kesällä.Miksi sinun pitäisi kääriä jalkasi siihen?.

Alumiinifoliota voi käyttää monin eri tavoin.Se sopii hyvin hyvin likaisten pintojen puhdistamiseen, ja kun heität sen pyykkiin , kankaat sähköistyvät vähemmän.Lisäksi sitä käytetään myös henkilökohtaiseen hygieniaan.Miten sitä käytetään?

Miten folio auttaa jalkojasi? Niistä tulee täysin sileät

Kesällä, kun lämpötila ikkunan ulkopuolella nousee ennätyslukemiin, käytämme harvoin täysjalkineita.Sen sijaan tartumme mukaviin flip-flopeihin tai tyylikkäisiin sandaaliin. Jos jalkojasi ei ole hoidettu ennen kauden alkua, sinun ei tarvitse käyttää omaisuuksia ammattilaishoitoihin. Sen sijaan folio auttaa. Sinun tarvitsee vain pestä ja kuivata jalkasi ensin huolellisesti, levittää sitten paksu kerros kosteusvoidetta, mieluiten sellaista, joka sisältää ureaa, ja lopuksi kääriä ne folioon kiiltävä puoli sisäänpäin. Anna niiden olla noin 30 minuuttia, kunnes ne tuntuvat lämpimiltä. Tämän hoidon jälkeen ihosi on syvästi kosteutettu, pehmeä ja kuiva.

VINKKI! Muista huolehtia jaloistasi ympäri vuoden, ei vain silloin, kun ne ovat näkyvissä.Loppujen lopuksi ne kantavat kaiken painosi ja ilman asianmukaista hoitoa voi syntyä kivuliaita paksuuntumisia.Esteettisen ongelman sijaan se muuttuu terveysongelmaksi.

Mitä saa käärimällä jalat alumiinifolioon ? Kyse ei ole vain kauneuskysymyksestä

Alumiinifoliojalka-jalka-tempulla on muitakin käyttötarkoituksia.Se paitsi hoitaa tämän alueen ihoa, myös lämmittää sitä, mikä on erityisen tärkeää kylminä päivinä. Jos siis olet niin sanottu pakkasihminen ja tavalliset sukat eivät riitä sinulle, kannattaa tutustua tähän patenttiin.Jotkut väittävät, että tästä hoidosta on hyötyä myös nivelille.

Miten puhdistaa musta pinnoite hopeasta? Pala foliota auttaa

Onko sinulla kotona hopeapala, joka kaipaa kunnostusta? Sinun ei tarvitse viedä sitä kultasepänliikkeeseen.Kotitekoinen patentti auttaa sinua. Jos haluat, äänestä alla olevassa äänestyksessä.

  • Valmista kulho ja vuoraa pohja foliolla.On tärkeää, että se on kiiltävä puoli ylöspäin.
  • Kaada siihen vettä.
  • Lisää noin 2 ruokalusikallista suolaa ja sekoita varovasti, jotta se liukenee.
  • Laita hopea seokseen ja jätä se siihen enintään 2 tunniksi.
  • Kun tämä aika on kulunut, ota se pois ja huuhtele se juoksevan veden alla.Hopea on kuin uusi.
Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten