KotiReseptitKokeneet kotiäidit selittivät, miten ei tarvitse käyttää paljon rahaa ruokaostoksiin

Kokeneet kotiäidit selittivät, miten ei tarvitse käyttää paljon rahaa ruokaostoksiin

Kokeneet kotiäidit ovat nimenneet muutamia pääsääntöjä, joiden avulla suurperheessä voi säästää rahaa ruokaostoksiin.Jotta ruokaan ei kuluisi liikaa, riittää, että noudattaa vain kolmea vinkkiä.

Ensinnäkin suunnittele ruokalista aina etukäteen.Älä lähde kauppaan tai lähetä taloutta ostoksille ilman selkeää ostoslistaa.Näin vältät sen, että jääkaapissa on ylimääräistä ruokaa, joka voi pilaantua.

Mitä tulee listaan, älä luota muistiin, vaan kirjoita aina paperille tai puhelimeesi, mitä sinun on ostettava.Näin vältät heräteostokset ja säästät perheen budjettia.

Älä lankea markkinointikikkailuihin ja kampanjoihin.Ostoslista on muuten kätevä tässäkin asiassa.Myynninedistämistuotteet ovat yleensä näkyvimmällä paikalla – katso ympärillesi, näet usein tuotteita, jotka ovat halvempia ilman alennusta, suosittelee The Voice.

Aiemmin lääkäri kertoi, mitä ruokia ei saisi syödä aamiaiseksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten