KotiKeittiöniksitIsoäidin 3 kertaa 3 sääntö.Kurkkuista tulee kiinteitä ja maukkaita

Isoäidin 3 kertaa 3 sääntö.Kurkkuista tulee kiinteitä ja maukkaita

3. 7. 2024 (Kuva: Pixabay/artellliii72).

Täydellisen rapeita, maukkaita ja herkullisia – sellaisia kotitekoisten suolakurkkujen pitäisi olla.Vaikka suolakurkkureseptejä on paljon, kannattaa käyttää isoäitiemme hyväksi havaittuja reseptejä, sillä isoäidit tuntevat homman niin hyvin kuin harva muu.Kerromme isoäitiemme kurkkupikkelöintireseptistä, jota kutsutaan „3 kertaa 3“ -säännöksi.

Miksi syödä suolakurkkuja?

Suolakurkkujen suosio johtuu niiden maun lisäksi myös niiden ravintoarvoista, joilla on terveyttä edistävä vaikutus elimistöömme.Pikkelsiä pidetään erinomaisena luonnollisena probioottina , joka vahvistaa vastustuskykyä ja vaikuttaa suotuisasti ruoansulatuskanavaan.

Kurkut ovat erinomainen B-, C-, K-, E- ja A-vitamiinien lähde , joilla on merkittävä vaikutus ihoon, hiuksiin ja kynsiin.Ne sisältävät myös magnesiumia, fosforia ja kaliumia , jotka takaavat luuston moitteettoman toiminnan.

Korkean C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta suolakurkut auttavat torjumaan infektioita ja vilustumista , joten niihin kannattaa tarttua erityisesti niin sanottuna ’flunssakautena’.Sitä suositellaan erityisesti flunssakauden aikana.Jos tämä ei riitä sinulle, suolakurkut auttavat palauttamaan suolistoflooran, alentamaan veren kolesterolia, vähentämään ateroskleroosin ja sydänsairauksien riskiä, mutta myös ehkäisemään migreeniä ja torjumaan stressiä.

Pikkelsiä „3 kertaa 3“ -säännön mukaan

Jos haluat nauttia kurkkujen täydellisestä rapeudesta ja niiden hämmästyttävästä mausta ja aromista, sinun kannattaa tarttua kurkkuihin, jotka ovat kiinteitä, keskikokoisia ja väriltään tummanvihreitä.Huomaa myös, että käytä lasista tai keraamista astiaa lastaamiseen.

„3 kertaa 3“ -sääntö on pitää oikea suhde, joka saa kurkut maistumaan hyvältä.Noudata tässä tapauksessa erityisohjeita: 3 kg kurkkuja, 3 litraa vettä ja 3 kasa ruokalusikallista suolaa hyvän käymisen aikaansaamiseksi.Ryhdy siis töihin!

Pikkelöi kurkut säännön „3 kertaa 3“ – mukaisesti ainekset

  • 3 kg kurkkuja,.
  • 3 litraa vettä,.
  • 3 ruokalusikallista suolaa,.
  • tilliä, piparjuurta ja valkosipulia,.
  • kirsikan, herukan tai tammen lehdet.

Suolakurkkuja säännön „3 kertaa 3“ – reseptin mukaan

Aseta kurkut suureen astiaan – esimerkiksi muovikulho on ihanteellinen – peitä kylmällä vedellä ja anna seistä 2 tuntia.Seuraavaksi kiehautetaan 3 litraa vettä, lisätään 3 ruokalusikallista suolaa ja sekoitetaan kaikki huolellisesti.Anna veden jäähtyä 40 °C:een.

Poista kurkut kulhosta ja huuhtele huolellisesti juoksevan veden alla.Aseta pestyt kurkut astiaan, jossa ne säilötään.Kun olet levittänyt ensimmäisen kerroksen kurkkuja, lisää osa peittausaineista, t.j.tilliä, piparjuurta ja valkosipulia sekä kirsikan-, herukan- tai tammenlehtiä.Toista prosessia, kunnes purkki on täynnä kurkkuja ja marinointiaineita.

Peitä lopuksi kaikki kurkut 40 °C:n vedellä.Kierrä purkki kiinni ja aseta syrjään.Kolmen päivän kuluttua voit nauttia kurkut.Pidempi käymisprosessi tekee kurkuista happamampia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten