KotiMielenkiintoinenVaikeuttavatko kuumat yöt nukahtamista? Nämä keinot auttavat egyptiläisiä ja japanilaisia

Vaikeuttavatko kuumat yöt nukahtamista? Nämä keinot auttavat egyptiläisiä ja japanilaisia

3. 7. 2024 (Kuva: shutterstock/fizkes).

Kesäkauden kuuma sää ei todellakaan edistä kunnon yöunia.Tässä kohtaa ilmastointi on kätevä, mutta kaikilla ei ole siihen varaa.Miten siis selviytyä kuumista öistä ja saada levollinen, palauttava uni? Tutustu egyptiläisten ja japanilaisten käyttämiin menetelmiin!.

Miten sinä nukut kuumina öinä? Varmista, että huoneesi on hyvin tuuletettu

Korkeat lämpötilat voivat vaikeuttaa nukkumista.Kuumalla säällä ei ole harvinaista, että herää hikisenä ja on vaikea nukahtaa uudelleen.Tinkimätön ratkaisu tähän ongelmaan on asentaa ilmastointi, mutta kaikilla ei ole varaa ostaa tällaisia laitteita. On kuitenkin muitakin keinoja, jotka auttavat sinua saamaan hyvät yöunet kuumina öinä.

Mitä tehdä, kun yöllä on kuuma? Ensinnäkin makuuhuone on hyvä tuulettaa ennen nukkumaanmenoa.On myös hyvä idea nukkua ikkuna auki, sillä silloin huoneen lämpötilan pitäisi laskea. On myös hyvä välttää ikkunoiden avaamista päivällä.Muuten lämmin ilma voi päästä asuntoon.Silloin on parasta peittää ne kaihtimilla, mikä vähentää lämmön kertymistä huoneeseen.

Lämpöä säätelevät patjat voivat myös auttaa selviytymään kuumista öistä Tällainen ratkaisu voi vähentää lämpövaivoja nukkuessa.

Egyptiläinen tapa kuumiin öihin.Käytä kosteaa lakanaa

Eräs egyptiläisten käyttämä menetelmä voi auttaa selviytymään kuumista öistä Faraoiden ja pyramidien maan ilmasto on varmasti omiaan keksimään tehokkaita menetelmiä kuumuudesta selviytymiseen. Kävi ilmi, että kostea lakana pussilakanan tilalla voi auttaa kuumana yönä.

Liota lakana ensin kylmään veteen ja väännä se sitten kunnolla kuivaksi. Kankaan on oltava kostea – ei märkä! Nukkuminen kostean lakanan alla tuo suurta helpotusta ja mukavuutta unen aikana.

Näin japanilaiset nukkuvat kuumina öinä.Tehokas tapa auttaa itseään nukkumaan

Eivät vain egyptiläiset tiedä mielenkiintoisia tapoja nukkua kuumalla säällä.Myös japanilaisilla on tehokkaita menetelmiä. Kävi ilmi, että tässä saarivaltiossa korkeat lämpötilat voivat olla myös epämiellyttäviä.Tästä syystä japanilaiset käyttävät niin sanottuja futoneita – vuodevaatteet, jotka asetetaan suoraan maahan.

Futonit voivat tarjota riittävän lämpömukavuuden ja myös vähentää hikoilua nukkuessa.Lisäksi on hyvä tietää, että lämmin ilma nousee ylöspäin Tämän huomioon ottaen nukkuminen lähempänä maata voi tuoda tervetullutta helpotusta ja helpottaa myös nukahtamista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten