KotiKotitalouden niksitBegoniat parvekkeella? Ne toimivat täydellisesti yhdellä ehdolla!

Begoniat parvekkeella? Ne toimivat täydellisesti yhdellä ehdolla!

Begoniat parvekkeella ovat yksi parhaista vaihtoehdoista. Ne ovat yksi suosituimmista koristekasveista, vaikkakaan eivät niin suosittuja kuin surfiniat tai petuniat. Jos haluat kunnostaa terassisi, valitse begoniat!

Begoniat ovat runsaasti kukkivia ja siksi erittäin koristeellisia kasveja. Jos haluat tehdä parvekkeellesi joitain muutoksia, kannattaa harkita begonian kasvattamista ruukuissa. Tämä kukka vaatii vähän huomiota, mutta palkitsee sinut ainutlaatuisella ilmeellä.

Begoniaa parvekkeelle? Missä ne sopivat? Muutama sana itse kasvista

Begoniat parvekkeelle ovat täydellinen ratkaisu . Ne ovat yksi maailman suosituimmista koristekasveista. . Ne voidaan jakaa koristelehtiin ja kauniita kukkia sisältäviin. Nämä kasvit risteytyvät erittäin helposti ja siksi löytyy tuhansia lajikkeita, jotka ilahduttavat silmää koristeellisilla ominaisuuksillaan.

Nämä kukat eivät kuitenkaan pidä alhaisista lämpötiloista. Siksi on parempi laittaa ne parvekkeelle toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa. tuoda ne kotiin ennen ensimmäistä pakkasia.

Begoniat: Kasvaminen voi olla haastavaa

Lajikkeiden poikkeuksellisen suuren määrän ja siksi kauniiden värien vuoksi monet valitsevat begoniat. Näiden kasvien kasvattaminen ei ole vaikeaa, mikä kannustaa näiden kukkien valintaan. Aluksi on tärkeää valita heille oikea maaperä – riippumatta siitä, kasvatetaanko niitä puutarhakasveina vai ruukuissa. Maaperän tulee olla läpäisevää ja hedelmällistä.

Tietyn lajin valintaa päätettäessä kannattaa myös harkita paikkaa, johon ne aiotaan sijoittaa. Pitäisikö sijainnin olla varjoisempi vai aurinkoisempi? Jotkut lajikkeet pitävät yhtä ja toiset toista. Ne voivat kasvaa turvallisesti ulkona, kun lämpötila on 15-24 astetta Fahrenheit.

Kastelu on hyvin yksinkertaista, koska sen tulee tapahtua vasta, kun maa alkaa kuivua. Yleensä riittää kastelu kerran viikossa. Niitä on suositeltavaa lannoittaa keväällä ja kesällä koko kukinnan ajan. Tietenkin begonioita voidaan lisätä: kylvämällä siemenistä, jakamalla mukuloita tai tekemällä lehtipistokkaita.

Begoniat: hoito. Tarvitsevatko ne erityistä hoitoa?

Harmaan kartanoiden kauniisti kukkaiset parvekkeet lumoavat aina katseen. Yksi siellä useimmin esiintyvistä kasveista on tietysti begoniat. Näiden kasvien hoito vaatii riittävää kastelua ja lannoitusta. On myös tarpeen valita lajille sopiva paikka varjossa ja auringossa. Suurin osa heistä ei pidä sprinklereistä, joten kostutin on edelleen yksi harvoista mahdollisista vaihtoehdoista. .

Begoniat – uusien kasvien istuttaminen

Begoniat ovat perhe, johon begoniat kuuluvat. Ne voidaan istuttaa ruukkuihin, laatikoihin tai avoimeen maahan. Ensimmäisessä ja toisessa tapauksessa mukulat voidaan istuttaa jo helmikuun puolivälissä. Tällä tavalla voit saada kukkia lähes koko ajan, jolloin nämä kasvit voivat olla esillä parvekkeella. Sipulien tulee olla noin 8 cm maaperässä ja muutaman sentin verran pinnassa. .

Myös ruukun pohjan tulee valua. Avoimeen maahan istutettujen begonioiden osalta tämä toimenpide voidaan kuitenkin suorittaa toukokuun jälkipuoliskolla. Tässä tapauksessa voimme kuitenkin odottaa kukkia myöhemmin kuin ruukkuihin istutetut kukat .

Kuinka kauas toisistaan ​​ne pitäisi istuttaa? Kiinnitä erityistä huomiota lajikkeeseen ja sen kauneuteen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Harva kiinnittää siihen huomiota. Miksi rododendroni ei kukki

On parempi olla istuttamatta niitä puutarhaan. Ne voivat vaurioittaa perustuksia, kävelyteitä ja jopa viemäriputkia.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten