KotiReseptitSydämen ja verisuonten tuhoaminen: vanhusten on kiireesti luovuttava näistä suosituista tuotteista

Sydämen ja verisuonten tuhoaminen: vanhusten on kiireesti luovuttava näistä suosituista tuotteista

Jotkin elintarvikkeet ovat erityisen vaarallisia vanhuksille, kun niitä nautitaan liikaa.Tällainen ruoka tuhoaa kirjaimellisesti verisuonia ja vahingoittaa vakavasti myös sydäntä.Faina Lobzhanidze, kardiologi, Euraasian terapeuttien yhdistyksen lääketieteellinen neuvonantaja ja ’Kurkota sydämeen’ -kirjan kirjoittaja, kertoi, mistä ruoka-aineista pitäisi kiireesti luopua.

Erikoislääkärin mukaan on erityisen tärkeää, että iäkkäät ihmiset tarkkailevat ruokavaliotaan.Suurin osa elintarvikkeista ei ole vaarallisia, mutta joidenkin tuotteiden kanssa on syytä olla varovaisempi.Jos niitä nautitaan liikaa, niillä on kielteinen vaikutus sydän- ja verisuoniterveyteen.

’Verisuonia ja sydäntä vahingoittavat liialliset makeiset, paistettu ruoka, makkarat, nakit’, Lobzhanidze selitti.

Riittämätön ravitsemus vaikuttaa kielteisesti myös vanhusten sydämeen.Asiantuntija korosti, että iäkkäiden yleisin virhe on vihannesten puute ruokavaliossa.

Aikaisemmin ravitsemusterapeutti selitti, kenelle jodioitu suola on vasta-aiheista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten