KotiReseptitYritysten petomainen ruokahalu: miksi sämpylöiden syöminen on tullut kalliimmaksi

Yritysten petomainen ruokahalu: miksi sämpylöiden syöminen on tullut kalliimmaksi

Sämpylöiden ystäville on luvassa uusi hinnankorotus.Olga Lebedinskaja, taloustieteen tohtori, Venäjän Plehanovin talousyliopiston tilastotieteen laitoksen dosentti Olga Lebedinskaja kertoi portaalimme kanssa käymässämme keskustelussa, miksi baarit ovat alkaneet kirjoittaa hintojaan uusiksi.

’Aasialaisesta keittiöstä itsestään on tullut suosittua, mistä johtuu suosion suuri ’osuus’ ruokalajin hinnassa.Status ’suosittu’ lisää jopa 35 prosenttia sekistä.Koska Rosstatin mukaan riisin hinnat ovat lähes ennallaan, samoin kuin muidenkin komponenttien, poikkeuksena kurkut ja nori.

Useimmin korotetut hintalaput löytyvät aasialaisen keittiön ravintoloista: esimerkiksi naudanlihaa sisältävä ramen maksoi vuoden alussa 550 ruplaa ja nyt 750 ruplaa.Toinen esimerkki: udon katkaravuilla maksoi vuoden 2022 lopussa 290 brettiä, kun taas nyt – 920 brettiä’, asiantuntija selittää.

Kustannuksiin on vaikuttanut raaka-aineiden, esimerkiksi kurkkujen, hinnannousu.

Kuva: Petrov Sergey/news.ru/Global Look Press.

Aiemmin ekonomisti Alexander Marchelov kertoi, mitä banaanien hinnoille tapahtuu sen jälkeen, kun niiden tuontia Ecuadorista rajoitetaan osittain.Syynä kieltoon on useiden maahantuontiyritysten mielestä hedelmistä löytynyt kyttyräselkäinen kärpänen.Sen jälkeen hinnat nousivat 150 ruplaan kilolta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten