KotiReseptitSulaa suussa: Mitä tehdä, jos olet ostanut 'kumimaista' silavaa

Sulaa suussa: Mitä tehdä, jos olet ostanut ’kumimaista’ silavaa

Edes kokeneet kokit eivät aina saa suolaista laardia pehmeäksi.Jos ostit laardia borssia varten, ja se on ’kumimaista’ eikä pureskele, älä hermostu. tilanteen korjaamiseksi voidaan valmistaa epäonnistuneesta laardista pekonia mikroaaltouunissa.

Uutisportaali ’Belnovosti’ kertoi, miten kovasta laardista tehdään pehmeää ja hellävaraista kirjaimellisesti 7 minuutin ajan.Tätä varten sinun täytyy huuhdella salo suolasta, jauhaa se valkosipulin kanssa ja kääriä se paprikasekoituksessa.

Kaada 100 grammaa vettä kattilaan, laita sinne silava ja lisää laakerinlehti.Peitä kannella ja laita mikroaaltouuniin 3 minuutiksi 700 W:n teholla.

Poista tämän ajan kuluttua kansi, kuivaa laardia vielä 2 minuuttia samalla teholla, ja herkullisen murea pekoni on valmis.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten