KotiReseptitViikkoja pilaantumatta: nämä elintarvikkeet säilyvät pisimpään jääkaapissa

Viikkoja pilaantumatta: nämä elintarvikkeet säilyvät pisimpään jääkaapissa

Jo pitkään on tiedetty, että ruoka voi pilaantua myös jääkaapissa.On kuitenkin olemassa poikkeuksia.Asiantuntijat ovat kertoneet, mitkä elintarvikkeet voivat säilyä jääkaapissa jopa useita viikkoja.

Asiantuntijoiden mukaan punajuurta ja porkkanaa voi ostaa turvallisesti.Kutakin niistä voi säilyttää jopa kolme viikkoa menettämättä hyödyllisiä ominaisuuksiaan.Tilanne on samanlainen sitrushedelmien kanssa.Ne säilyvät kuitenkin noin kaksi viikkoa.

Yksi ’pitkäikäisimmistä’ tuotteista asiantuntijat kutsutaan kaali.Kaikenlaista tuotetta voidaan säilyttää jääkaapissa noin kuukauden ajan.Samalla ne eivät menetä makuaan.

Makkaraa ja pekonia voi myös ostaa turvallisesti etukäteen.Näitä tuotteita voi säilyttää noin kaksi viikkoa.On kuitenkin muistettava, että niiden ’elinikää’ pidentävät usein niiden koostumuksessa olevat säilöntäaineet.

Lihaa voidaan säilyttää hieman vähemmän.

Kuva: freepik/ru.freepik.com.

Munat voivat myös maata noin kuukauden.Tällöin niille ei tarvitse tehdä mitään.Riittää vain, ettei tuotetta laiteta jääkaapin ovelle.Muuten munat alkavat kärsiä jatkuvista lämpötilan vaihteluista.

Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miten ruoassa ei voi säästää.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten