KotiReseptit2 lusikallista suoraan jauhelihaan: leikkeleet tekevät vaikutuksen eteerisellä maulla - parempi kuin...

2 lusikallista suoraan jauhelihaan: leikkeleet tekevät vaikutuksen eteerisellä maulla – parempi kuin kokit

Jokaisella emännällä on oma kokeiltu reseptinsä leikkeleille, mutta kuten tiedämme, täydellisyydelle ei ole rajoja.Tutun ruokalajin makua voi parantaa muutamalla kulinaristisella niksillä.

Jauhelihaan ei tarvitse lisätä raakaa, vaan paistettua sipulia sekä kaksi teelusikallista ruokasinappia.

Tarvitset kilon jauhelihaa, kaksi kananmunaa, yhden ison sipulin, kaksi tai kolme palaa vaaleaa leipää, kaksi teelusikallista sinappia, puoli kupillista vettä, suolaa ja mausteita maun mukaan.

Irrota leivästä kuoret ja liota se vedessä.Pilko sipuli hienoksi ja paista se pannulla.

Kaksi teelusikallista sinappia muuttaa ruokaa.

Kuva: fuji01/pixabay.com.

Syötä kaikki ainekset jauhelihaan, suolaa, lisää mausteet sekä sinappi.Vaivaa jauheliha hyvin, jonka jälkeen jatka leikkeleiden muodostamista ja paista ne, kirjoita ’Belnovosti’.

Aikaisemmin kotiäidit kehottivat tapaa paistaa leikkeleitä, joissa ne eivät koskaan pala, ja öljyä käytetään kirjaimellisesti kolme tippaa.Samalla paistinpannu pysyy puhtaana, eikä sitä tarvitse pestä rasvasta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten