KotiKeittiöniksitVältä tätä virhettä kurkkuja marinoidessasi.Muuten ne päätyvät roskiin

Vältä tätä virhettä kurkkuja marinoidessasi.Muuten ne päätyvät roskiin

30. 6. 2024 (Kuva: shutterstock/Chudo2307).

Kurkkujen marinointi vaikuttaa suhteellisen yksinkertaiselta toiminnalta.Järjestät vihannekset purkkiin tai saviastiaan, lisäät mausteet, kaadat ja.Odota.Mikä tässä suunnitelmassa voi mennä pieleen? Kävi ilmi, että aika moni asia.Lue lisää ja tutustu yleisimpiin marinointivirheisiin, niin kurkkusi maistuvat ja tuoksuvat taas joka kerta täydellisiltä.

Ensimmäinen virhe tehdään kurkkujen marinointivaiheessa

Jopa valitessamme kurkkuja kaupassa tai myyntikojulla voimme tehdä virheen, joka vaikuttaa suuresti peittauksen laatuun.On parasta valita nuoria, keskikokoisia ja vaalean värisiä kurkkuja.Kurkut voi myös tarkistaa käsin – ne eivät saa taipua puristettaessa.Näin varmistat, että kurkut eivät ole onttoja keittämisen jälkeen. Kurkkujen laatu voi myös vaikuttaa niiden makuun marinoinnin jälkeen, joten meidän on valittava parhaat yksilöt marinointia varten.

Toinen virhe – suolan valinta on ratkaiseva

Toinen virhe kurkkujen marinoinnissa on suolan valinta. Useimmissa kotitalouksissamme käytämme tavallista ruokasuolaa, mutta se ei toimi hyvin kurkkujen marinoinnissa.Sen sisältämä jodi viivästyttää koko käymisprosessia. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kurkut poimitaan liian aikaisin, ne eivät ole vielä marinoituneet, ja jos ne jätetään liian pitkäksi aikaa suolavedessä, ne voivat pilaantua. Käytä kurkkuja marinoidessasi Himalajan suolaa, joka ei viivytä käymisprosessia ja sisältää myös arvokkaita mineraaleja.

Pikkelöintivirheet koskevat myös marinadeja ja mausteita

Suunnitelmamme kurkkujen marinoimiseksi voi myös mennä pilalle väärän suolaveden määrän tai väärän maustevalinnan vuoksi. Muista, että suolakurkkujen ja mausteiden on peitettävä kaikki kurkut ja mausteet.Lisäksi kurkut eivät saa olla liian löysällä ja kellua pinnalla.Kummassakin tapauksessa säilykkeet voivat pilaantua.Mausteiden osalta kannattaa keskittyä erityisesti valkosipuliin, piparjuuriin (juureen tai lehtiin) ja tilliin kanttarelleihin. Toisaalta on parempi välttää laakerinlehtien, pippurien tai maustepippurin lisäämistä, koska suolakurkkujen maku muuttuisi katkeraksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten