KotiReseptitTulppaanit kukkivat rehevästi: kirjoita tämän ammoniumnitraattiliuoksen koostumus

Tulppaanit kukkivat rehevästi: kirjoita tämän ammoniumnitraattiliuoksen koostumus

Tulppaanit ovat ensimmäisiä kukkia, jotka kukkivat aikaisin keväällä ja ihastuttavat kauneudellaan ja kirkkailla väreillään.Jotta kukinta olisi rehevää ja pitkäkestoista, näitä herkkiä kasveja on kuitenkin hoidettava asianmukaisesti.

Yksi tärkeimmistä hoitotoimenpiteistä on tulppaanien oikea-aikainen ruokinta erikoislannoitteilla.Noudattamalla yksinkertaisia suosituksia voit tarjota kukillesi terveen kasvun ja runsaan kukinnan, joka ilahduttaa sinua koko kauden ajan.Joten loistavien tulosten saavuttamiseksi sinun on otettava huomioon seuraavat seikat.

Ensinnäkin , heti kun huomaat ensimmäiset tulppaanin versot, sinun pitäisi lannoittaa typpilannoitteella, kuten ammoniumnitraatilla.Puutarhurit suosittelevat valmistamaan liuoksen, jossa on 40 grammaa ammoniumnitraattia 10 litraa vettä kohti, ja kastelemaan sillä nuoria versoja.

Toiseksi kasvukauden päätyttyä, kun silmut ilmestyvät, kasvit tarvitsevat lisäruokintaa.Tätä varten voit käyttää lehmänherneliuosta suhteessa 1:30 veden kanssa lisäämällä 30 grammaa superfosfaattia ja kaliumsulfaattia jokaista 10 litraa liuosta kohti.

Kolmanneksi , älä unohda ruokintaa ja kukinnan aikana.Tänä aikana riittää veteen liuotettu kaliumnitraatti suhteessa 15 grammaa 10 litraa vettä kohti.

Kun noudatat näitä yksinkertaisia tulppaanien ruokintaa koskevia sääntöjä, voit tarjota niille ihanteelliset kasvu- ja kukintaolosuhteet.Tarvittavien lannoitteiden oikea-aikainen käyttö auttaa kasvattamaan kirkkaita, terveitä ja reheviä tulppaaneja, jotka ilahduttavat sinua kauneudellaan koko kauden ajan.Älä laiminlyö näitä vinkkejä, ja puutarhasi täyttyy upeista väreistä, jotka luovat juhlan ja ilon ilmapiirin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten