KotiKeittiöniksitMiten muuten ovelat emännät hyödyntävät puutuhkaa: muista nämä 7 tilannetta

Miten muuten ovelat emännät hyödyntävät puutuhkaa: muista nämä 7 tilannetta

Puutuhka – universaali apuri erilaisten kotitalousongelmien ratkaisemisessa.Tällä edullisella ja ympäristöystävällisellä materiaalilla, joka jää puun polton jälkeen, on monenlaisia käyttökohteita.

Puutarhanhoidosta pintojen puhdistukseen – tuhka on välttämätön kotitalouden apuri.Sen budjettiystävällinen hinta ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka ovat sitoutuneet säästämään rahaa ja huolehtimaan ympäristöstä.

Muista nämä 7 tehokasta tapaa käyttää puutuhkaa kotona ja maaseudulla:

Ensinnäkin , ripottele tuhkaa öljytahran päälle asfalttipolulla, jätä se muutamaksi tunniksi, sitten lakaise – ja tahra on poissa.

Toiseksi , kulho tuhkaa imee jääkaapissa tai huoneessa olevat epämiellyttävät hajut ruokasoodan tapaan.

Kolmanneksi , tuhka voi nostaa happaman maaperän pH:ta neutraloimalla sen sisältämän kalsiumkarbonaatin ansiosta.

Neljänneksi puutuhka on erinomainen kompostin komponentti, joka lisää kaliumpitoisuutta ja parantaa kasvien ravinnetasoa.Lisää ohut kerros tuhkaa kompostikasasi orgaanisen aineksen päälle.

Viidenneksi ripottele muurahaisten koloihin tuhkaa – tämä saa ne muuttamaan sisään.

Kuudenneksi , tuhkasta ja vedestä tehty tahna kiillottaa metalliesineet ja poistaa lian vahingoittamatta pintaa.

Seitsemäs , sama tuhkatahna puhdistaa nokea ja likaa takan luukusta.

Puutuhka – todellinen hengenpelastaja kotitaloudessa.Sen käyttökohteet ovat todella rajattomat: maaperän hedelmällisyyden parantamisesta pintojen puhdistamiseen.Käyttämällä tätä edullista ja ympäristöystävällistä materiaalia säästät rahaa ja edistät ympäristönsuojelua.Tutustu ja muista!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten