KotiReseptitTämä ei lihota: Näin keität valkoisen riisin vähäkaloriseksi

Tämä ei lihota: Näin keität valkoisen riisin vähäkaloriseksi

Kaikille, jotka haluavat laihtua, on kerrottu, miten keittää valkoista riisiä, jotta siitä tulisi vähäkalorista.Monet eivät pidä ruskean riisin mausta, mutta heidän on luovuttava valkoisesta riisistä, koska siinä on liikaa nopeita hiilihydraatteja.

Sinun ei tarvitse siirtyä ruskeaan riisiin, jos keität valkoista riisiä fiksulla reseptillä.Tämä alentaa sen glykeemistä indeksiä sekä kaloreita 50-60 %.Tapa muuttaa riisi dieettiriisiksi on hyvin yksinkertainen.

Kiehuvaan veteen lisätään teelusikallinen kookosöljyä ja vasta sitten lisätään rouhe.Kun riisi on kypsennetty, se jäähdytetään välittömästi ja laitetaan pois jääkaappiin 12 tunniksi ja lämmitetään vain uudelleen ennen syömistä.

Tällä menetelmällä valkoisessa riisissä säilyy 10 kertaa enemmän sulamatonta tärkkelystä, joka ei muutu sokeriksi ja imeydy vereen.Sri lankalaisten tutkijoiden keksimä menetelmä soveltuu myös pastan ja perunoiden keittämiseen, kertoo Time.

Aikaisemmin tuli ilmi, mitä riisiä ei pitäisi käyttää pilafiin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten