KotiUusiokäyttöideatSlovakit ripustavat paperipusseja parvekkeilleen.Se säästää kotitalouksia

Slovakit ripustavat paperipusseja parvekkeilleen.Se säästää kotitalouksia

 Hyönteisongelma kesällä toistuu vuodesta toiseen.Ampiaiset voivat kuitenkin olla erityisen ärsyttäviä, sillä ne ovat todellisia tuholaisia puutarhassa ja ovat myös varsin vaarallisia hyönteisiä.

Ampiaisiin on kuitenkin olemassa yksinkertainen kotilääke, joka on erittäin tehokas ja yllättävän edullinen.Tarvitsemme siihen vain paperipussin.

Karkota ampiaiset kotoa

Ampiaiset puutarhassa ovat melko yleinen ilmiö.On totta, että nämä hyönteiset voivat olla vaarallisia, mutta ulkona ne ovat silti suhteellisen vaarattomia.

Ongelma alkaa, kun nämä hyönteiset alkavat lentää kotiimme ja ruokkia tarvikkeitamme.Sen sijaan, että käytät erikoistuneita hyönteiskarkotustuotteita, käytä yksinkertaista ratkaisua.

Ota paperipussi, jonka saat lähes mistä tahansa alennusmyymälästä, ja noudata suosituksiamme.Unohdat ampiaiset kirjaimellisesti yhdessä yössä.

Miten pitää ampiaiset poissa parvekkeilta ja terasseilta

Parvekkeet ja terassit ovat paikkoja, joissa et halua ongelmia hyönteisten kanssa, etenkään jos haluat grillata terassilla.

Yksinkertaisin ratkaisu olisi istuttaa hyönteisiä hylkiviä yrttejä, kuten oreganoa, basilikaa, minttua tai meiramia, edellä mainittuihin paikkoihin.

Ovien ja ikkunankarmien ruiskuttaminen teepuu- tai neilikkaöljyllä voi myös auttaa.Useimmat hyönteiset eivät lennä tällaisen esteen läpi.

Nauti parvekkeestasi ja terassistasi ilman ampiaisia

Jos kuitenkin pidät paperipussin patenttia kiinnostavampana, muotoile siitä pallo ja ripusta se narulla parvekkeen tai terassin yläpuolelle.

Vaikka ampiaiset ovat älykkäitä eläimiä, ne luulevat paperipussia muiden hyönteisten pesäksi ja välttelevät siten taloasi suurella kaarella.

Jos et usko meitä, kokeile tätä patenttia käytännössä.Tulet olemaan järkyttynyt siitä, kuinka tehokas yksinkertainen paperipussi voi olla.Se on yksi helpoimmista tavoista torjua ampiaisia ja nauttia hyönteisvapaasta kesästä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten