KotiReseptitRipottele tomaattien alle ja saat parhaan sadon

Ripottele tomaattien alle ja saat parhaan sadon

 Kotipuutarhasta saadut tomaatit ylittävät ehdottomasti kaikkien markkinatomaattiensa maun.Viikkojen vaivannäkö, orgaaniset lannoitteet ja kasvien hoito antavat niille tuon korvaamattoman maun.

Mutta tiedätkö, miten parannat puutarhastasi tulevien tomaattien makua? Siihen on olemassa yksinkertainen tapa, ja sen takana oleva makeus ja maun voimakkuus ovat vaivan arvoisia.

Miten parantaa tomaattien makua?

Tomaattien makuun vaikuttavat monet tekijät.Näitä ovat muun muassa lajike, istutusajankohta, maaperän hedelmällisyys, kastelun tiheys tai ympäristötekijät.

Oletetaan kuitenkin, että olemme noudattaneet oppikirjamaisia tomaattien hoitorutiineja emmekä ole unohtaneet kastella, jäähdyttää ja lannoittaa säännöllisesti.Voimmeko tehdä jotain muuta parantaaksemme tomaattien makua?

Kävi ilmi, että kyllä, voimme.Käytä vain hyvin halpaa kotitekoista lannoitetta, joka paitsi parantaa tomaattien makua myös tekee niistä vastustuskykyisempiä tauteja ja tuholaisia vastaan.

Nämä ovat tärkeimmät syyt tomaattien huonoon makuun

Vaikka tomaattien viljelyssä tapahtuvat virheet ovat täysin meidän vastuullamme, emme voi vaikuttaa siihen, milloin ja mitkä taudit hyökkäävät tomaatteihimme.

Jos kuitenkin haluat tietää, miten voit parantaa tomaattien makua, tee kaikki voitava lannistaaksesi hyönteiset tomaateista ja suojellaksesi niitä taudeilta.Valitettavasti kuitenkin juuri hyönteiset ja tartunnat tekevät hedelmistä maultaan huonompia.

Käytä tätä lannoitetta ja unohda ongelma

Jos haluat parantaa tomaattien makua, käytä niihin yksinkertaisesti kotitekoista lannoitetta.Kunnosta pensas ripottelemalla 4 ruokalusikallista ruokasoodaa jokaiseen pensaaseen kerran kuukaudessa tai vaihda tämä menetelmä nestemäiseen lannoitteeseen, joka koostuu 1 teelusikallisesta Epsom-suolaa ja 1 litrasta vettä.

Jos käytät valitsemaasi seosta kerran kuukaudessa, saat taatusti makeampia tomaatteja kuin koskaan ennen, ja lisäksi ruokasoodan käyttö puutarhassa voi tehdä tomaateistasi vastustuskykyisempiä tauteja vastaan.Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä menetelmää käytännössä.Tunnet vaikutukset heti ensimmäisestä suupalasta lähtien.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten