KotiVinkkejä kotiinSlovakit alkoivat liottaa sukkiaan etikassa.Katsotaan mitä tapahtuu

Slovakit alkoivat liottaa sukkiaan etikassa.Katsotaan mitä tapahtuu

Hengitystie- ja muut taudit ovat levinneet metallin päivistä lähtien, jopa kesällä, ja tietysti ne vaikuttavat eniten meidän pieniin.Kun kuume iskee, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin laskea se alas.Voimme tietysti tehdä sen erilaisilla pillereillä ja siirapeilla, mutta on muitakin keinoja.Isoäitiemme tapa.

Etikkasukat

Etikka maustaa linssejä, puhdistaa pesukoneen ja hävittää rikkaruohoja, se on yleisesti tiedossa.Se, mitä ei niin hyvin tiedetä, on sen kyky laskea ihmisen lämpötilaa.Se on yksinkertaista.Tarvitaan vain kolme asiaa.

 • ½ litraa kylmää vettä.
 • 6 ruokalusikallista etikkaa.
 • villasukat.
 • Kaada puoli litraa kylmää vettä kulhoon ja sekoita joukkoon 6 rkl etikkaa.Liota villasukat liuoksessa.Väännä ne kuivaksi ja laita ne sitten jalkaasi.Laita toinen pari kuivia sukkia heidän päälleen ja ryömi peiton alle.Vaihda kääre 20 minuutin kuluttua.

  Ennen kuin laitat etikkasukat jalkaasi, tarkista kämmenet ja jalkapohjat.Jos ne ovat kylmiä, nosta lämpötilaa vielä korkeammalle ja odota, kunnes laitat sukat jalkaan.Jos ne polttavat yhtä paljon kuin muu kehosi, voit aloittaa keittämisen.

  Mitä on kuume?

  Kuume on kehon lämpötilan tilapäinen nousu yli 38 °C:n, joka on immuunijärjestelmän reaktio.Se johtuu yleensä infektiosta, ja se on epämiellyttävä, mutta kuitenkin omalla tavallaan hyödyllinen.Siksi on tärkeää miettiä tarkkaan, milloin kuumetta hoidetaan.

  Milloin kuumeen saostaminen?

  Jos kuume on erittäin korkea tai kestää useita päiviä, on sinun vuorosi tarttua lääkkeisiin.Tämä pätee myös silloin, kun on olemassa mahdollinen kuumeisen kouristuksen vaara.Muissa tapauksissa kuumeen tai kuumeen ei kuitenkaan tarvitse heti hätiköidä.Tärkeintä on, että elimistön reaktio ei tapahdu tarpeettomasti.

  Miten luonnollisesti saostaa kuumetta?

  Jo mainitun etikan lisäksi suosittuja ovat sukat, kääreet tai kompressio otsalle.Kylpy haaleassa (ei jää)vedessä toimii myös hyvin.Ihanteellinen lämpötila on jotain 29-34 °C:n välillä.Kuumeen ollessa kyseessä potilaan tulisi juoda runsaasti, jotta hän pysyy nesteytettynä ja samalla viilenee sisältäpäin.Unohda paksu pyjama ja paksut peitot.

  Source: dedorpsmakelaar

  Niko Ahlqvist
  Niko Ahlqvist
  Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
  RELATED ARTICLES

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten