KotiPuhdistusvinkitÄlä edes heitä pyyhkeitä pesukoneeseen ilman tätä.Niihin jää edelleen likaa ja bakteereja

Älä edes heitä pyyhkeitä pesukoneeseen ilman tätä.Niihin jää edelleen likaa ja bakteereja

09. 07. 2024 (Kuva: Shutterstock/gpointstudio).

Miten pyyhkeet pestään pesukoneessa? Sinun ei tarvitse tehdä mitään päästääksesi eroon haitallisista bakteereista.Tällä tekniikalla sinun ei tarvitse enää huolehtia, sillä ne häviävät yhtä nopeasti kuin ne ilmestyivätkin.Vain oikea lämpötila ja keittiön tuotteen lisääminen.

Pyyhkeiden peseminen vaikuttaa hyvin helpolta, mutta moni kokee sen silti ongelmalliseksi.Tämä johtuu siitä, että parhaista yrityksistämme huolimatta emme useinkaan pääse eroon kaikista haitallisista bakteereista, minkä lisäksi materiaali muuttuu karheaksi eikä ime vettä kuten ennen pesun jälkeen.Onneksi voit silti muuttaa kaiken. Unohda vain vanhat tavat ja ala pestä pyyhkeitä kunnolla.Mitä tehdä?.

Miten pyyhkeet pestään pesukoneessa? Oikea lämpötila ja yksi ainesosa ovat avainasemassa

Kehon bakteerit asettuvat nopeasti pyyhkeisiin ja lisääntyvät kosteuden vaikutuksesta, joten pyyhkeet kannattaa pestä 2-3 päivän välein. Jotta haitallisista mikro-organismeista päästään eroon, on varmistettava, että pesukoneen lämpötila on sopiva. Sen tulisi olla vähintään 65 astetta.

Jos valitset alhaisemman, muista kaataa lisäksi noin 2/3 kupillista tavallista alkoholietikkaa keittiöstä nesteastiaan.Tällä menetelmällä pääset eroon myös epämiellyttävästä hajusta.

VINKKI! Jos etikan haju ärsyttää sinua pesukoneessa pesemisen jälkeen, sinun ei tarvitse puhdistaa konetta heti.Avaa vain ovi muutamaksi tunniksi.Ominainen hapon tuoksu haihtuu nopeasti ja ongelma on ratkaistu.

Miten puhdistaa pesukone, jotta se ei haise? Vain muutama tabletti riittää

Jos haluat puhdistaa pesukoneesi eikä sinulla ole kotona oikeita pesuaineita, kaikki ei ole menetetty. Voit käyttää tavallisia astianpesuainetabletteja, joita joillakin meistä on kotona.

NEUVOSTO! Laita kapseleiden kanssa rumpuun likaisia liinoja ja muita materiaaleja, joita et välitä vahingossa pilata.Näin et tunne tuhlaavasi vettä.

Mitä sinun pitäisi tarkalleen ottaen tehdä? Laita vain kaksi tablettia rumpuun ja aseta pesukoneen ohjelma noin 90 asteen lämpötilaan. Kuivaa sitten pesukoneen sisäpuoli jättämällä ovi auki.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten