KotiReseptitSisällytä tämä ruokavalioosi ja paino alkaa pudota itsestään

Sisällytä tämä ruokavalioosi ja paino alkaa pudota itsestään

Painonpudotus on seurausta siitä, että poltetaan enemmän kcal kuin kulutetaan. Käytännössä tämä tarkoittaa ruoan rajoittamista tai liikunnan lisäämistä. Parhaiden, nopeimpien ja terveellisimpien tulosten saavuttamiseksi on parasta yhdistää molemmat. Muista kuitenkin, että laihdutuksen aikana on erityisen tärkeää varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet.

Kesä on parasta aikaa muuttaa ruokailutottumuksia, ja laihduttaminen on helpompaa, kun tarjolla on runsaasti tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.Pitkät lämpimät päivät ovat myös hyviä ulkoiluun ja liikuntaan.Näitä olosuhteita kannattaa hyödyntää.

Laihduttamisen ei tarvitse olla pakko, vaikka tiettyjen sääntöjen noudattaminen onkin tärkeää.Ensinnäkin sisällytä ruokavalioosi tuotteita, jotka helpottavat painonpudotusta.Onneksi ne ovat hyvin maukkaita.

Laihtuminen on taattu.Ota vain tämä tuote osaksi ruokavaliota

Mangot sisältävät amylaasiksi kutsuttuja entsyymejä, jotka pilkkovat hiilihydraatteja yksinkertaisiksi sokereiksi ruoansulatuksen helpottamiseksi.Lisäksi mangot antavat korkean vesi- ja kuitupitoisuutensa ansiosta kylläisyyden tunteen, mikä edistää painonpudotusta.Ryhmä tutkijoita on tutkinut perusteellisesti tämän hedelmän afrikkalaista lajiketta.Heidän Journal of Nutritional Therapeutics -lehdessä julkaisemansa tulokset osoittivat, että tämän hedelmän syöminen johtaa merkittävään laihtumiseen ja vyötärönympäryksen pienenemiseen.

Vihreät pavut ovat onnistuneen painonpudotuksen salaisuus. 100 grammaa vihreitä papuja sisältää vain noin 37 kcal ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi, mikä tekee siitä ihanteellisen vihanneksen laihdutusruokavaliota noudattaville tai diabeetikoille.Se on runsas mutta ei rasvainen, ja se sisältää A-, C- ja K-vitamiineja, kuitua, kalsiumia, rautaa, beetakaroteenia, foolihappoa (sekä muita B-vitamiineja), natriumia, kaliumia, magnesiumia, mangaania, fosforia ja sinkkiä.

Marjat voivat osoittautua avaimeksi painonpudotukseen.Kalifornialaisen Humboldt-yliopiston tutkijat ovat havainneet, että nämä pienet hedelmät toimivat aineenvaihdunnan turboina.Kahden viikon kokeessa 11 hyväkuntoista miestä söi 25 grammaa marjoja päivässä – yhtä paljon kuin kupillinen tuoreita hedelmiä.Tulokset olivat hämmästyttäviä! Heidän kehonsa poltti rasvaa nopeaan tahtiin neljänkymmenen minuutin treenin aikana paikallaan seisovilla polkupyörillä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten