KotiPuhdistusvinkitPuhdista lavuaari nopeasti ja kuluttamatta penniäkään.Se kiiltää

Puhdista lavuaari nopeasti ja kuluttamatta penniäkään.Se kiiltää

4. 7. 2024 (Kuva: Shutterstock/sdf_qwe).

Keittiön yleiseen siivoukseen kuuluu usein tiskialtaan puhdistaminen.Tämä tehtävä on usein vaikea ja tiskiallas jää likaiseksi runsaasta hankauksesta huolimatta.Riittää kuitenkin, että käytät tiettyä valmistetta.Tämä helpottaa puhdistamista huomattavasti.Sen valmistaminen ei ole monimutkaista, kallista tai aikaa vievää.Sinun tarvitsee vain käyttää edullisia ainesosia.Ne ovat suola ja astianpesuaine.

Millä puhdistaa likainen tiskiallas? Tee liuos suolasta ja astianpesuaineesta

Tiskialtaan perusteellinen puhdistaminen voi olla todella hankalaa.Ruokajäämät tai pannujen rasva johtaa hyvin usein tahroihin,.Näitä on vaikea poistaa myöhemmin. Onneksi on olemassa yksinkertainen temppu.Sen avulla saat pesualtaan tyydyttävään kuntoon.Mikä se tarkalleen ottaen on?.

Käytä suolaa ja astianpesuainetta tehokkaan erikoisvalmisteen luomiseen.Voit valmistaa valmisteen kirjaimellisesti sekunneissa. Kaikilla on luultavasti näitä aineksia keittiönsä kaapissa, joten et tuhlaa penniäkään käyttämällä tätä menetelmää. Miten valmistat tuotteen, joka auttaa sinua selviytymään likaisesta tiskialtaasta?

Valmistele pieni kulho.Kaada sitten siihen noin 200 ml vettä.Lisää kaksi teelusikallista suolaa ja kaksi teelusikallista astianpesuainetta.Sekoita kaikki huolellisesti.Levitä seos sitten sienellä tiskialtaan päälle.Älä unohda hangata. Jotkin tahrat eivät välttämättä poistu heti.Anna kaiken vaikuttaa noin 5 minuuttia ja huuhtele sitten lämpimällä vedellä. Pesualtaasta tulee säihkyvän puhdas.

Miten hoidat tukkeutuneen lavuaarin? Tässä on tehokas tapa

Usein käy niin, että lavuaari tukkeutuu erilaisista jätteistä.Tukkeutuminen voi johtua ruoasta, kahvinporoista tai rasvasta.Tällaisessa tilanteessa paras tapa on käyttää kotikonsteja.Tukkeutunut pesuallas on purettava. Tarvitset vain astianpesukoneen kuution.

Laita kuutio puolen litran astiaan ja kaada sen päälle kuumaa vettä.Kuution pitäisi liueta.Kaada syntynyt massa viemäriin ja peitä tulpalla. Vaikutuksen pitäisi näkyä välittömästi.On kuitenkin suositeltavaa odottaa noin 1 tunti.Tämän ajan kuluttua huuhtele lavuaari huolellisesti. Viemäristä saattaa vapautua epämiellyttäviä hajuja koko prosessin aikana.Älä siis hengitä niitä sisään.

Edellä mainittu menetelmä ei välttämättä toimi kaikissa tapauksissa.Tästä on siksi oltava tietoinen. Usein tukos on vakava ja vaikeampi poistaa. Tällöin voi olla tarpeen kutsua putkimies.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten