KotiReseptitSuolasin liemen.Mary-mummi käski lisätä yhden vihanneksen ja odottaa 10 minuuttia.Se todella toimii

Suolasin liemen.Mary-mummi käski lisätä yhden vihanneksen ja odottaa 10 minuuttia.Se todella toimii

04. 07. 2024 (Kuva: shutterstock/Kollawat Somsri).

Teoriassa keiton tekeminen ei ole vaikeaa.Käytännössä yksi virhe voi pilata kaiken ja liemi kelpaa vain tiskialtaaseen.Mitä tehdä, jos keittämisen jälkeen käy ilmi, että olemme suolanneet keiton liikaa? Kokeile yhtä temppua.

On aamu ja päätät tehdä kanakeittoa. Ostat kaikki tarvittavat ainekset ja mausteet, keität lientä muutaman tunnin ajan, ja maistettuasi sitä osoittautuu, että haistat vain suolan..

Tiedämme, että ensimmäisellä hetkellä tekee mieli kaataa kattilan sisältö lavuaariin.Se ei kuitenkaan ole sen arvoista. Ennen kuin ryhdyt jyrkkiin toimenpiteisiin, yritä pelastaa keitto.Yksi vihannes auttaa.

Liian suolaista keittoa? Yksi peruna kelpaa

Kerran kun liemi oli ylisuolaista, olin pilalla. Keitin ison kattilan, liemen piti riittää pariksi päiväksi, mutta kävi ilmi, että se olisi voinut päätyä roskiin.Isoäitini pelasti minut vaikeuksilta.Soitin hänelle Soitin hänelle, kerroin hänelle, mitä tapahtui, ja hän kertoi tempun minulle.

Hän on itse käyttänyt sitä jo vuosia. Temppu on kuoria iso peruna, leikata se kahtia ja heittää se kattilaan.Odota 10 minuuttia. Vihanneksen pitäisi imeä suurimman osan suolasta. Omenalla on sama vaikutus.Ne on leikattava pienemmiksi paloiksi ja laitettava kattilaan vartiksi.

VINKKI! Omenatemppu toimii hyvin myös suolaisen salaatin kanssa.Sen ei tarvitse jäädä astiaan pysyvästi.Poista hedelmäneljännekset vain 15 minuutin kuluttua.

Miten säästää suolattu liemi? Laita kattilaan 10 minuutiksi

Suola on erittäin suosittu ja suosittu mauste, joka parantaa makua huomattavasti.Emme voi kuvitellakaan, ettei sitä olisi keitossa. Valitettavasti sen kanssa on helppo liioitella. Perunat ja omenat eivät ole ainoita tapoja pelastaa suolakeitto. Riisi toimii myös erittäin hyvin..

Heitä pussi keittopataan ja keitä 10 minuuttia.Se toimii keitossa suolan imeyttäjänä ja pehmentää ruoan makua. In Tomaatti-, kurkku- tai vihanneskeittoon voi lisätä lusikallisen jogurttia tai kermaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten