KotiReseptitPerunamuusista tulee parempia kuin anoppisi: 3 huippusääntöä kokilta

Perunamuusista tulee parempia kuin anoppisi: 3 huippusääntöä kokilta

Perunamuusista saa paljon maukkaampia, jos noudattaa muutamaa yksinkertaista sääntöä.Keittiömestari Julia Arkhipova kertoi, mitä sinun on muistettava ruoanlaiton aikana ja ennen sen aloittamista.

Ruoka-asiantuntijan mukaan sinun on ensinnäkin valittava oikeanlaiset perunat.Sinun on valittava lajit, joilla on korkea tärkkelyspitoisuus.Kokki uskomattoman maukasta perunamuusia voidaan valmistaa vain niistä.Muissa tapauksissa lisukkeesta tulee mauton.

Yhtä tärkeää on kiinnittää huomiota veteen, jossa aiot keittää perunoita.Sen ei myöskään pitäisi olla tuoretta.Siksi neste on suolattava ennen keittämistä.

On tärkeää, ettei perunoihin jää vaurioita tai ’silmiä’.

Kuva: freepik/ru.freepik.com.

Muita komponentteja ei pidä unohtaa.Esimerkiksi juuri ennen koristeen valmistamista öljy on lämmitettävä huoneenlämpöiseksi.Jos soseen koostumukseen on tarkoitus lisätä maitotuotteita, niiden kanssa on toimittava samalla tavalla.On kuitenkin parempi lämmittää kattilassa.

Kun lisäät vettä, ota neste, joka jää jäljelle perunoiden keittämisen jälkeen.Niinpä perunasoseesta tulee paljon maukkaampaa.

Aikaisemmin kotiäidille kerrottiin, miten tehdä herkullista teelimonadia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten