KotiReseptitTehokkaasti stimuloi ja kestää kauemmin kuin kahvi.Tämä juoma saa sinut jalkeille aamulla

Tehokkaasti stimuloi ja kestää kauemmin kuin kahvi.Tämä juoma saa sinut jalkeille aamulla

Kahvia aamulla? Vaikka emme käsittele tässä yhteydessä ilmaisua „se on jo muinaisjäänne“, on syytä tietää, että on olemassa toinenkin juoma, joka voi tehokkaasti antaa energiaa ja rytmittää aamut.Tärkeää on, että tämä neste kestää jopa pidempään kuin pikkumusta.Eikö se kuulosta houkuttelevalta?.

Tilastojen mukaan puolet slovakialaisista aloittaa päivänsä juomalla kahvia.Kirjoitimme tällaisen tavan vaikutuksesta vielä tyhjään vatsaan toisessa artikkelissamme.Tänään sen sijaan yritämme miettiä, onko olemassa juomaa, jolla on paitsi sama herätysvaikutus kuin kahvilla, myös paljon pidempi kesto.

Sattumoisin tällainen neste on olemassa, se ei ole kallista, sillä on monia terveyttä edistäviä ominaisuuksia ja se on muuten hyvin muodikas.Oletko arvannut? Etkö arvannut? Lisätään sitten vielä, että tämä juoma on äärimmäisen.vihreä.Nyt on parempi, eikö olekin?

Se kestää kauemmin kuin kahvi

Matcha on todellakin vahva kilpailija kahville, monin tavoin jopa kofeiinipitoisen mustan vastineensa ohi.Mikä tekee vihreästä teestä niin loistavan kahvinkorvikkeen? Ennen kuin kerromme kaikista sen terveyshyödyistä, on syytä nostaa esiin erityisesti L-Teaniini.

Tämä matchassa esiintyvä kemiallinen yhdiste reagoi voimakkaasti yhdessä kofeiinin kanssa (jota japanilaisessa jauheessa on kuitenkin hieman vähemmän kuin kahvissa), joten jo yksi kupillinen vihreää teetä stimuloi serotoniinin ja dopamiinin tuotantoa, vaikuttaa myönteisesti aivoihin, ei aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia, joita usein esiintyy kahvin juomisen jälkeen, ja stimuloi – ja se tekee niin pidempään kuin pienen mustan teen kohdalla.

Matcha ei vain aamulla

Miksi jauhemaiseen vihreään teehen kannattaa tarttua paitsi aamulla? Sen terveysvaikutusten vuoksi, jotka ulottuvat paljon pidemmälle kuin vain aamulla heräämiseen.Matcha on tehokas A- ja C-vitamiinin sekä kivennäisaineiden, kuten kalsiumin, raudan ja kaliumin, lähde.

Mainitsemisen arvoisia ovat myös polyfenolit, ts.j.Nämä ovat voimakkaita antioksidantteja, joita matchassa on.Vihreän teen säännöllinen juominen hillitsee tehokkaasti vapaiden radikaalien toimintaa.Tämä näkyy sekä ihon nuorekkaana ulkonäönä että syövän, ateroskleroosin ja tulehdusten riskin pienenemisenä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten