KotiReseptitOta 2 pitaleipää: nopea kaalipiirakan resepti laiskoille - taikinaa ei tarvita

Ota 2 pitaleipää: nopea kaalipiirakan resepti laiskoille – taikinaa ei tarvita

Niille, jotka haluavat tehdä maukkaan kaalipiirakan, mutta eivät halua sotkea taikinan kanssa, kokit ovat tarjonneet epätavallisen reseptin.Tarvitset vain tavalliset ainekset täytteeseen ja pari pitaleipää.

Hiivataikinan sijasta pitataikinalla tehty piirakka osoittautuu kevyeksi ja ruokaisaksi.Lisäksi se kypsyy hyvin nopeasti, ei hajoa ja näyttää erittäin ruokahalua herättävältä.

Kaalipiirakan ainekset:

Vehnäistä ohutta pitaa – 2 kpl;
Valkokaali – 500 g;
Porkkanat – 1 kpl.
Sipuli – 1 kpl.
Hapanimelää – 100 g;
Maito – 200 ml;
Kananmunat – 2 kpl.
Suolaa, pippuria – maun mukaan.

Lisää halutessasi kurkkuja, sieniä tai juustoa kaalin joukkoon.

Kuva: Anastasia Belousova/pexels.com.

Silppua kaali ja hauduta haluamallasi tavalla, kuten tavallista piirakkaa varten.Hienonna sipuli ja porkkanat, paista pienessä määrässä kasviöljyä pannulla, kunnes porkkanat ovat pehmeitä.

Sekoita täyte, levitä pita pöydälle kahteen kerrokseen tai yhdistä ne pitkäksi ’kankaaksi’.Levitä ohut, tasainen kerros täytettä pitan päälle ja kääri se kokoon.Halutessasi voit lisätä sisälle kurkkuja tai sieniä.

Voit leikata rullan paloiksi tai lähettää sen kokonaisena uuniin 30-40 minuutiksi 180 asteeseen, jonka jälkeen herkullinen piirakka voidaan tarjoilla, kirjoittaa ’GorodChe’.

Muistutamme, että aiemmin venäläisille kerrottiin, miten valmistetaan kastike spagetti bolognesea varten.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten